الزامات و شرایط اخذ شهروندی کانادا
۱۴ آبان

الزامات و شرایط اخذ شهروندی کانادا

الزامات و شرایط اخذ شهروندی کانادا

برای شهروند شدن در کانادا شما می بایست الزامات و شرایط اخذ شهروندی کانادا داشته باشید، از جمله میتوان به موراد زیر اشاره کرد:

  1. وضعیت اقامت دائم شما
  2. مدت زمانی که شما در کانادا زندگی کرده اید
  3. ثبت مالیات بر درامد
  4. توانایی و مهارت شما در زبان ( یکی از زبان های رسمی کانادا انگلیسی یا فرانسوی )
  5. میزان شناخت شما از کانادا ( تمام حقوق و مسئولیت های یک شهروند کانادایی )
  6. سابقه کیفری (سوء پیشینه )

۱-وضعیت اقامت دائم شما :

بدون توجه به شرایط سنی، قبل از درخواست شهروندی می بایست موارد زیر را در نظر گرفته باشید :

  • وضعیت اقامت دائم (PR) در کانادا
  • همه ی مراحل مربوط به وضعیت اقامت دائم (PR) تکمیل شده باشد

در مورد وضعیت اقامت (PR)  شما نباید موارد زیر وجود داشته باشد :

  • نباید خلاف و تقلبی در ئضعیت مهاجرت شما وجود داشته باشد
  • تمام شرایط مربوط به اقامت را داشته باشید و موردی نادیده نگرفته شده باشد
  • تحت یک دستور حذف قرار نگرفته باشبد (دستور از مقامات کانادا برای ترک کانادا)

برای درخواست شهروندی اگر اعتبار کارت PR شما تمام شده باشد و منقضی گردیده باشد، شما باز هم میتوانید برای درخواست شهروندی اقدام نمایید.

۲-مدت زمانی که شما در کانادا زندگی کرده اید :

صرفنظر از شرایط سنی مهاجرت به کانادا برای شهروندی،از زمان تاریخ درخواست شهروندی شما به قبل، می بایست ۱۰۹۵ روز (حداقل سه سال) در طول مدت ۵ سال در کانادا حضور فیزیکی و جسمی داشته باشید و زندگی کرده باشید.

وضعیت اقامت دائم شامل اجازه قانونی برای ورود یا ماندن در کانادا به عنوان یک :

  1. بازدیدکننده
  2. دانشجو
  3. کارگر
  4. دارنده مجوز اقامت موقت

موارد بالا برای افراد زیر ۱۸ سال که یکی از والدین آنها درخواست شهروندی داده باشد، مورد نیاز نمی باشد و برای این افراد اعمال نمی شود.

این امکان وجود دارد که شما بدون گراندن حداقل زمان مورد نیاز، امکان درخواست شهروندی را داشته باشید :

  • گروه‌هایخاصی از مقامات دولتی باشید
  • از اقوام مقامات دولتی باشید

 

 ۳-ثبت مالیات بر درآمد

بر طبق قانون مالیات بر درآمد کانادا، شما می بایست تعهدات مالیاتی خود را در حداقل سه سال از ۵ سال حضور درکانادا ، برآورده کرده باشید.

 ۴- مهارت و توانایی زبان ( فرانسه یا انگلیسی )

کانادا دارای دو زبان رسمی فرانسوی و انگلیسی می باشد و شما برای تبدیل شدن به یک شهروند نیاز به این دارید که تسلط کامل ( شنیدن و صحبت کردن) به یکی از این دو زبان دارید، توانایی در زبان به معنای این است که :

  • توانایی شرکت در مکالمات کوتاه و روزمره را دارید
  • توانایی درک سوالات و دستورالعمل های را داشته باشید.
  • توانای درک و استاده گرامر ساده زبان انتخابی را داشته باشید.
  • آشنایی با کلمات و عبارات کافی و متداول

برای افراد بین ۱۸ تا ۵۴ سال ارائه مدرک برای صحت توانایی و مهارت به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی ، الزامی میباشد.

برای افراد زیر ۱۸ سال براورده کردن بخش مهارت زبانی مورد نیاز نمی باشد.

طی یک مصاحبه ، میزان توانایی شما در بخش مهارت زبانی سنجیده می شود و تصمیم نهایی درباره درخواست شما ، گرفته میشود.

 ۵ – شما چقدر کانادا را می شناسید :

برای اینکه شما یک شهروند کانادایی بشوید باید به حقوق ، وظایف و مزیت ها و امتیازات شهروندی، مانند رای‌گیری در انتخابات و اطاعت از قانون آشنایی کامل داشته باشید .

از دیگر مواردی که شما می بایست با آنها آشنا باشید :

  1. تاریخ کانادا
  2. ارزش های کانادا
  3. سازمان ها و نهادها
  4. علامت ها و نشانه های کانادا

این مصاحبه در قالب زیر می باشد :

  1. به زبان انگلیسی یا فرانسوی
  2. سوالات مبتنی بر راهنمای مطالعه کانادا می باشد
  3. آزمون به صورت کتنبی می باشد
  4. مخصوص متقاضیان با بازه سنی ۱۸ تا ۵۴ سال می باشد.

لازم به ذکر است افراد زیر ۱۸ سال شامل این مورد نمی باشند و نیازی به شرکت در این آزمون ندارند.

۶-سابقه کیفری (سوء پیشینه )

در صورتی که در داخل یا خارج از کانادا مرتکب جرمی شده باشید ، برای بازه زمانی شما دارای شرایط شهروندی نمی باشید، از جمله این موارد می توان اشاره کرد به :

  1. در زندان باشید یا سابقه زندان داشته باشید
  2. دستور ترک کانادا را از مقامات رسمی دریافت کرده باشید
  3. تحت پیگرد قانونی باشید
  4. شهروندی کانادا را در ۵ سال اخیر از دست داده باشید
  5. …..

لازم به ذکر است، مدت زمان سپری شده در حبس و زندان، به عنوان مدت زمانی اقامت در کانادا محاسبه نمی گردد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *