برنامه سرمایه گذاری مهاجران کبک  Quebec Immigrant Investor Program
۵ دی

برنامه سرمایه گذاری مهاجران کبک  Quebec Immigrant Investor Program

برنامه سرمایه گذاری مهاجران کبک  Quebec Immigrant Investor Program

مهاجرت به کانادا و برنامه سرمایه گذاری مهاجران کبک یکی از اهداف دولت کانادا است که دولت این کشور در طول دوره ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۸ تا ۱۵ مارس ۲۰۱۹  درخواست جدید تحت QIIP برای این متقاضیان وضع خواهد کرد.

متقاضیان باید این شرایط را داشته باشند:
ارزش خالص دارایی قانونی ۲ میلیون دلار؛
دو سال تجربه مدیریت مناسب یا تجارتی در پنج سال قبل از برنامه؛
سرمایه گذاری ۱٫۲ میلیون دلار در یک دولت منفعل سرمایه گذاری تضمین شده را برای یک دوره پنج ساله بدون هیچ منافع؛
قصد دارد در استان کبک بماند.
برنامه سرمایه گذاران مهاجر Quebec در طبیعت منفعل است، به این معنی است که افراد برای ایجاد یا فعالانه مدیریت کسب و کار در استان نیازی به انجام آن ندارند.

در عوض، این برنامه نیاز به سرمایه گذاری ۱٫۲ میلیون دلار در سرمایه گذاری مجاز (دولت تضمین شده) دارد. متقاضیان باید قصد اقامت و زندگی در استان فرانسوی کبک را داشته باشند.

متقاضیان موفق یک گواهی انتخاب از مهاجرت کبک به کانادا صادر می کنند که به آنها اجازه می دهد اقامت دائم کانادا را پس از بررسی های بهداشتی و جرم شناسی توسط مقامات مهاجرت فدرال به دست آورند.

برنامه سرمایه گذاران مهاجر Quebec در طبیعت منفعل است، به این معنی است که افراد برای ایجاد یا فعالانه مدیریت کسب و کار در استان نیازی به انجام آن ندارند.

در عوض، این برنامه (از سه ماهه سوم سال ۲۰۱۸) سرمایه گذاری ۱٫۲ میلیون دلار را به سرمایه گذاری مجاز (دولت تضمین شده) نیاز دارد. متقاضیان باید قصد اقامت در استان فرانسوی کبک را داشته باشند.

متقاضیان موفق یک گواهی انتخاب از مهاجرت کبک به کانادا صادر می کنند که به آنها اجازه می دهد کارت اقامت دائم کانادا را پس از بررسی های بهداشتی و جرم شناسی توسط مقامات مهاجرت فدرال به دست آورند.

برنامه سرمایه گذاری مهاجران کبک  Quebec Immigrant Investor Program
برنامه سرمایه گذاری مهاجران کبک  Quebec Immigrant Investor Program

ارزش خالص قانونی  دارایی خود را به دست آورد

برای رعایت حداقل ارزش خالص ۲ میلیون دلار، متقاضیان باید ارزش خالص دارایی های فعلی خود و همچنین تاریخچه کسب درآمد خود را طی دوره حرفه ای خود با اسناد حمایتی نشان دهند.

ارزش خالص از طریق بیانیه های بانکی، جزوه های سرمایه گذار، ارزیابی املاک و مستغلات، صورتهای مالی حسابرسی شده و دیگر مستندات مربوطه و تاریخی تعیین شده است. کاندیدان باید تمام دارایی های شخصی و بدهی های خود را اعلام کنند؛ با این حال آنها مجبور نیستند شاهد دارایی بیش از ۲ میلیون دلار را تولید کنند.

متقاضیان همچنین باید نشان دهند که ارزش خالص آنها به صورت قانونی به دست آمد. این در نظر گرفتن درآمد اشتغال گذشته، کسب و کار، شرایط بازار محلی، ارث و کمک های مالی است. در حالی که اغلب مستندات دقیق در مراحل اولیه کار حرفه ای متقاضی را دشوار است، مدارک مورد تایید صحیح، فرایند درخواست را تسهیل می کنند

تجربه مدیریت مناسب

هدف از برنامه این است که جذابیت کسب و کار و سرمایه گذاری را به کبک. متقاضی واجد شرایط به طور معمول مالکیت یا مدیریت یک تجارت یا تجارت فعال است که ممکن است شامل شیوه های حرفه ای باشد، نه صرفا مدیریت فعالیت های سرمایه گذاری. در این زمینه، مناطق خاکستری شامل حرفه ای هایی می شوند که کسب و کار را مدیریت نمی کنند، سرمایه گذاران منفعل و مدیران سرمایه گذاری. به عنوان مثال، املاک و مستغلات در حال توسعه می تواند واجد شرایط باشد، در حالی که مالکیت املاک و مستغلات فقط واجد شرایط نیست.

تجربه مدیریت مناسب در مقررات قابل اجرا به شرح زیر تعریف می شود:

“او حداقل برای ۲ سال در ۵ سال قبل از درخواست گواهی انتخاب، وظایف مربوط به برنامه ریزی، مدیریت و کنترل منابع مالی و منابع انسانی یا مادی را تحت اقتدار سرمایه گذار فرض می کند؛ تجربه شامل تجربه ای که در زمینه یک کارآموزی، آموزش یا فرایند تخصصی که توسط یک دیپلم تایید شده است را شامل نمی شود. ”

سرمایه گذاری و تامین مالی

متقاضیان موفق باید سرمایه گذاری خود را با Investissement Québec برای مدت پنج سال انجام دهند، که در پایان آن بدون نیاز به سرمایه بازگردانده می شود. دوره پنج ساله پس از صدور گواهی انتخاب، قبل از آنکه متقاضی در کانادا مستقر شود، آغاز می شود. درآمد حاصل از سرمایه گذاری برای سرمایه گذاری برنامه های مختلف تجاری و اجتماعی در استان کبک استفاده می شود.

برنامه Investor Quebec متقاضیان را قادر می سازد تا بخش عمده ای از سرمایه گذاری خود را از طریق شرکت های تعیین شده در بورس اوراق بهادار و بانک های سرمایه گذاری تأمین مالی کنند. به طور معمول، طرح های تامین مالی نیاز به پرداخت اولیه قبل از وام بانکی تعادل تا ۱٫۲ میلیون دلار است. سپس متقاضی مبلغی را به Investissement Québec اختصاص می دهد. ابتدای پرداخت در پایان دوره پنج ساله بازپرداخت نمی شود. این بانک هزینه ها و منافع را از ابتدایی پرداخت می کند، نماینده مهاجرت از پرداخت اولیه خود، کمیسیون خود را می گیرد. هزینه خالص سرمایه گذار، پرداخت اولیه است.

آخرین اخبار QIIP

چه مدت طول می کشد تا ویزا را از طریق برنامه سرمایه گذاران مهاجر کبک (QIIP) دریافت کنید؟

سپتامبر ۲۸، ۲۰۱۸ – ممکن است بین ۱۲ تا ۴۴ ماه طول بکشد تا ویزا را از طریق برنامه سرمایه گذاران مهاجر Quebec (QIIP) دریافت کنید، بسته به جایی که از شما درخواست می کنید.

زمان انتظار در آمریکای شمالی، اروپای غربی و آمریکای جنوبی (۱۲ ماه) کوتاه تر است، اما در چین، ماکائو و هنگ کنگ (۴۴ ماه) طول می کشد.

این زمان انتظار پس از درخواست کامل به مقامات مهاجرت فدرال کانادا ارائه شده است. تصویب اولیه توسط مقامات مهاجرت کبک در حدود ۱۲ ماه اتفاق می افتد.

QIIP تنها گزینه در کانادا برای مهاجران کسب و کار با ارزش بالا است تا بتوانند اقامت دائم کانادا را بر اساس سرمایه گذاری منفعل تامین کنند.

QIIP حداکثر ۱۹۰۰ درخواست جدید را از ۱۰ سپتامبر ۲۰۱۸ تا ۱۵ مارس ۲۰۱۹ پذیرفته است. این شامل ۱،۲۳۵ درخواست از چین، ماکائو و هنگ کنگ و ۶۶۵ درخواست از سایر نقاط جهان است.

چگونه می توانم برای QIIP واجد شرایط کنم؟
ارزش شخصی خالص قانونی ۲ میلیون دلار؛
دو سال تجربه مدیریت مناسب یا تجارتی در پنج سال قبل از برنامه؛
سرمایه گذاری ۱٫۲ میلیون دلار در یک سرمایه گذاری منعطف سرمایه گذاری شده برای مدت پنج سال بدون هیچ گونه سود؛
قصد اقامت در استان کبک.

فرایند برنامه QIIP چیست؟

جمع آوری اسناد و مدارک حمایت از ارزش خالص شخصی و تجربه مدیریتی خود را. شما همچنین باید تضمین قانونی و انباشت تاریخی تمام دارایی های خود را ثابت کنید.
درخواست تکمیل شده توسط یک واسطه مالی مجاز تأیید شده با تخصیص سهمیه ای از مقامات مهاجرت کبک به منظور انطباق بررسی شده است.
درخواست سپس به مقامات مهاجرت کبک رسید.
شماره پرونده در ۳۰ روز پس از دریافت کبک دریافت می شود.
اخطار مصاحبه یا از بین رفتن مصاحبه در عرض ۱۲ ماه پس از ارسال صورت می گیرد.
تصمیم گیری در ظرف ۳۰ روز پس از مصاحبه صورت می گیرد.
متقاضیان مورد تایید درخواست خواهند شد تا سرمایه گذاری خود را ظرف ۱۱۰ روز از زمان تصمیم گیری مثبت انجام دهند.
پس از سرمایه گذاری شما یک گواهی انتخاب کبک (CSQ) دریافت خواهید کرد. این سند اجازه می دهد شما برای اقامت دائمی در سطح فدرال درخواست کنید.
درخواست کامل را به مقامات مهاجرت فدرال ارسال کنید، که امنیت و چک های پزشکی را انجام می دهند.
بسته به دفتر ویزا، برنامه های کاربردی برای صدور ویزا در حدود ۱۲ ماه (آمریکای شمالی، اروپای غربی و آمریکای جنوبی) تا ۴۴ ماه (چین) نهایی می شوند.
پس از تصویب، گذرنامه ها درخواست می شود و تأیید اقامت دائم (COPR) به متقاضی و وابستگان صادر می شود.
متقاضیان و وابستگان باید قبل از تاریخ انقضا در سند COPR به کانادا سفر کنند. COPR تاریخ معتبر در نزدیکی ۱۲ ماه، مطابق با ۱ ساله امتحان پزشکی خواهد داشت.

مشاوره رایگان مهاجرت: ۰۲۱-۲۶۱۱۶۶۹۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *