برنامه مهاجرتی تجربه کبک  Quebec Experience Program – PEQ
۱۴ آذر

برنامه مهاجرتی تجربه کبک  Quebec Experience Program – PEQ

برنامه مهاجرتی تجربه کبک  Quebec Experience Program – PEQ

چگونه می توانم برای برنامه مهاجرتی تجربه مهاجر کبک (QIIP) واجد شرایط باشم؟
دولت کبک، کارگران خارجی کار در کبک و دانشجویان بین المللی را تشویق می کند تا برنامه ای از تحصیلات تکمیلی در کبک را به طور دائمی در استان ادامه دهند. و به راحتی مهاجرت به کانادا را در زندگی خود عملی نمایند.

برنامه تجربه کبک (PEQ) یک فرآیند سریع و ساده است که منجر به اقامت دائم برای دو دسته متقاضیان می شود. این برنامه به دانش آموزان بین المللی و کارگران خارجی موقت اجازه می دهد که پس از اتمام دوره کار واجد شرایط یا مطالعات مورد تایید، برای اقامت دائم از کبک، درخواست اقامت دائمی کنند.

برنامه تحصیلی Québec برای دانش آموزان:

برای اینکه دانش آموزان واجد شرایط باشند، باید در کبک تحصیل کرده و در مرحله پیشرفت یکی از موارد زیر باشند:

دیپلم مطالعات حرفه ای (Diplôme d’Études Professionelles) شامل ۱ ۸۰۰ ساعت مطالعه؛
DVS و سپس گواهینامه تخصصی تخصصی (Attestation de spécialisation professionnelle) در مجموع ۱ ۸۰۰ ساعت مطالعه؛
دیپلم مطالعات کالج، آموزش فنی (روش Diplôme d’Études Collégiales)؛
مدرک کارشناسی؛
مدرک کارشناسی ارشد؛ یا
دکترا
دیپلم یا مدرک باید توسط یک دانشگاه یا یک موسسه آموزشی عمومی که در کبک قرار دارد و توسط دولت به رسمیت شناخته شود، اعطا شود. همچنین، دانشجویان بین المللی باید حداقل در نیمی از دوره تحصیل خود در کبک زندگی کنند.

علاوه بر این، دانش آموز بین المللی باید دارای دانش متوسط ​​پیشرفته ای از فرانسوی شفاهی باشد. دانش آموز می تواند دانش خود را از فرانسه با یکی از موارد زیر ثابت کند:

یکی از برنامه های فوق را در فرانسه تکمیل کرد؛
به مدت حداقل سه سال در مؤسسهی آموزش متوسطه یا دوره متوسطه در فرانسه به طور کامل تحصیل کرده است؛
یک دوره پیشرفته معتبر فرانسوی که در کبک یافت می شود، به پایان رسید.
یک آزمون فرانسه به رسمیت شناخته شده، مانند آزمون D’evaluation de français و دیگران؛
رعایت الزامات زبان یک سفارش حرفه ای در کبک.
دانش آموزان می توانند درخواست خود را برای اقامت دائم از طریق کبک در شش ماه قبل از تکمیل برنامه تحصیلی خود ارائه دهند. گواهینامه دی Sélection du Quebec (CSQ) به دانش آموز پس از تایید موفقیت آمیز یک برنامه آموزشی معتبر صادر می شود.

بیشتر در مورد شرایط برای واجد شرایط بودن تحت برنامه تجربه کبک – تحصیلات تکمیلی جریان کبک را بخوانید.

برنامه تجربه کبک برای کارگران موقت:
برای واجد شرایط بودن تحت PEQ، متقاضی باید به طور موقت در کبک، به عنوان یک کارگر موقت خارجی یا به عنوان یک شرکت کننده در یک برنامه تعطیلات مورد تایید، اقامت داشته باشد.

متقاضی باید در طول هر دوره مشاغل پرداخت شده در کبک، در مدت ۱۲ ماه در ۲۴ ماه قبل از ارسال درخواست، تمام وقت استخدام شده باشد. دوره ۱۲ ماهه نیازی به پیگیری نیست و می تواند با بیش از یک کارفرمای انباشته شود.

طبق مقررات ۲ اوت ۲۰۱۸، تمام مشاغل واجد شرایط برای PEQ می باشند. این بدان معنی است که علاوه بر شغل های مدیریتی، حرفه ای و فنی که تحت برنامه قدیمی پذیرفته شده، PEQ جدید همچنین سطح C را دریافت می کند (مشاغل متوسط ​​که معمولا برای دوره های دبیرستان و / یا آموزش خاص) و سطح D (کار مشاغلی که معمولا آموزش حرفه ای) آموزش و پرورش می دهد.

در کبک، اشتغال کامل تمام وقت حداقل ۳۰ ساعت کار در هفته است. زمان صرف شده به عنوان خود کارمند، مالک کسب و کار و یا کار نیمه وقت تحت PEQ واجد شرایط نیست.

همسر دانش آموز یا کارگر که در کبک کار می کند در یک مجوز کار باز نیز واجد شرایط برای این برنامه خواهد بود اگر آنها شرایط را برآورده سازند.

در زمان ارائه درخواست، کارگر موقت خارجی باید تمام وقت استخدام شود و باید با شرایط ویزای یک کارگر موقت خارجی هماهنگ باشد.

کارگر موقت خارجی نیز باید دارای دانش متوسط ​​از زبان فرانسوی باشد. برای اثبات توانایی زبان فرانسه، متقاضی می تواند از میان گزینه هایی که در بالا شرح داده شده است را انتخاب کند.

پردازش اولویت
تحت برنامه PEQ، تصمیم گیری های انتخابی صرفا از شواهد اطلاعاتی و مستند ارائه شده در پرونده است، و این یک برنامه مبتنی بر امتیاز نیست.

همه درخواست ها باید در حدود ۲۰ روز کاری با صدور CSQ انجام شود.

هنگامی که CSQ صادر شد، متقاضی برای اقامت دائمی در دولت فدرال برای تصویب بهداشت، امنیت و مسائل مرتبط درخواست خواهد کرد.

شرایط برای پذیرش در برنامه تجربه کبک (PEQ) – فارغ التحصیل کبک

برنامه تحصیلی Quebec (Quebec Graduate Stream) دانشجویان بین المللی واجد شرایط را براساس یک مجوز معتبر تحصیلی می پذیرد تا پس از موفقیت آمیز بودن تحصیلات تکمیلی تایید شده در یک برنامه تحصیلی واجد شرایط در استان کبک، اقامت دائم درخواست کند.

برنامه های کاربردی در این جریان بر پایه اولویت قرار می گیرند و عموما در کمتر از ۱۲ ماه به نتیجه می رسند.

دانشجویان بین المللی که دارایی های مورد نیاز و سایر مدارک تحصیلی دارند، ابتدا باید به یک برنامه تحصیلی واجد شرایط پذیرفته شوند و مجوز تحصیل در کانادا را دریافت کنند.

شرایط برای واجد شرایط بودن برنامه کویتی PEQ (فارغ التحصیل جریان کبک):
تکمیل یکی از دیپلم واجد شرایط زیر

مدرک کارشناسی (کارشناسی ارشد دانشگاه)؛
مدرک کارشناسی ارشد، دکترا
DEC – دیپلم مطالعات کالج، آموزش فنی؛
DEP – دیپلم مطالعات حرفه ای) تایید شده به ۱۸۰۰ ساعت مطالعه یا بیشتر؛
DEP به دنبال ASP – گواهي تخصص تخصصي) گواهي به حداقل ۱۸۰۰ ساعت آموزش مداوم و منجر به تجارت خاص
شما باید حداقل در نیمی از برنامه تحصیلی در مجوز تحصیلی به طور موقت در کبک بمانید و شرایط اقامت خود را رعایت کنید.

دانش پیشرفته فرانسوی

چهارم گزینه (فقط ۱ مورد نیاز است) برای دیدار با نیاز زبان فرانسه وجود دارد.

اگر مطالعاتی را در یکی از برنامه های دیپلم واجد شرایط ذکر شده در بالا به طور کامل در فرانسه انجام دهید، این دانش خود را از سطح زبان مورد نیاز فرانسه تایید می کند؛ یا
ارائه گواهی نتایج یک آزمون فرانسه یا دیپلم که توسط مقامات رسمی تایید شده است نشان می دهد که فرانسوی B2 (متوسط) فرانسوی درک مفاهیم و تولید دهان؛ یا
ارائه یک رکورد نهایی که نشان دهنده تکمیل موفقیت آمیز دوره پیشرفته دوره متوسطه فرانسوی است که در کبک، در یک موسسه آموزشی شناخته شده در فهرست کورس های فرانسوی واجد شرایط زیر PEQ، گرفته شده است. یا
ارائه یک مجوز به طور منظم برای تمرین از یک حرفه ای در Québec و یا گواهی از اجرای الزامات زبان از یک حرفه ای در Québec و یا گواهی تکمیل موفقیت آمیز توسط معاون Office québécois de la langue française برای اهداف به دست آوردن یک مجوز به طور منظم برای تمرین
ارائه یک رکورد نهایی برای تأیید موفقیت آمیز حداقل سه سال تحصیلی تمام وقت در مقطع کارشناسی و یا پس از دوره متوسطه که به طور کامل به زبان فرانسوی تکمیل شده است.
توجه: شما باید حداقل ۱۸ سال داشته باشید و یک گذرنامه معتبر داشته باشید و اگر درخواست خود را در کانادا ارائه می دهید، در هنگام ارائه درخواست خود اقامت قانونی در کبک دارید.

زمان ارسال یک برنامه؟
شما می توانید تقاضانامه خود را ۶ ماه قبل از تاریخی که انتظار دارید گواهینامه خود را برای تکمیل موفقیت آمیز یا دیپلم دریافت کنید، اما نه بعد از ۳۶ ماه پس از دریافت دیپلم خود، ارائه دهید.

مقررات مالی
برای ادامه تحصیل در کبک، مدارک لازم برای پرداخت هزینه های تحصیلی و زندگی ضروری است.

شما می توانید با:

بیانیه های بانکی شما برای شش ماه نشان دادن کافی بودجه برای حمایت از مطالعات شما و اثبات پرداخت هزینه تحصیل و مسکن شما؛
اظهارات بانکی از یک خانواده نزدیک نشان دهنده کافی بودجه برای حمایت از مطالعات شما و نامه تأیید حمایت مالی از نزدیک نزدیک؛
مدارک تحصیلی که از کانادا پرداخت می شود، اگر شما یک بورس تحصیلی دارید یا در برنامه آموزشی کانادایی هستید.
هزینه تحصیل در ۱۵۰۰۰ دلار در سال تخمین زده می شود. این مقدار بین موسسات و برنامه های تحصیلی متفاوت است.

علاوه بر آموزش و پرورش، باید هزینه های زندگی مناسب را بپردازید، محاسبه شده به شرح زیر است:

افرادی که به کبک می آیند مبلغ مورد نیاز برای هر سال (علاوه بر هزینه تحصیل)
خودتان (۱) ۱۱۰۰۰ دلار
با یک عضو خانواده بزرگتر از ۱۸ سال (۲) + ۵،۱۰۰ دلار
با یک عضو خانواده زیر ۱۸ سال (۲) + ۳۸۰۰ دلار
هر عضو خانواده اضافی که بیش از ۱۸ + ۵،۱۲۵ دلار دارد
هر عضو اضافی خانواده زیر ۱۸ ساله + ۱،۹۰۳ دلار
چگونه محاسبه مبلغ اثبات بودجه؟
مثال: هزینه تحصیل ۱۵،۰۰۰ دالر + ۱۱،۰۰۰ دالر (دانش آموز) + ۵،۱۰۰ دلار (همسر)

کل مدارک مورد نیاز: ۳۱،۱۰۰ دلار

شما واجد شرایط برنامه Quebec Experience نیستید اگر:
شما با یک بند که به بازگشت به کشور خود می پردازید، یک مدرک تحصیلی دارید، مگر اینکه قبلا این شرایط را انجام داده باشید؛
شما یک برنامه تحصیلی جدید را در کبک آغاز کرده اید.
آینده خود را در آغوش بگیرید و اجازه دهید Immigration.ca انتخاب برای تحصیل در کانادا است که طول عمر طول خواهد کشید!

مطالعه خود را در کانادا شروع کنید، تجربه کن!

لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.۰۲۱-۲۶۱۱۶۶۹۱

با کسب امتیاز سنجی رایگان در کانادا، با ما در تماس باشید. ما در عرض ۱-۲ روز کاری به ارزیابی ما ارایه خواهیم داد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *