برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)
۱ آذر

برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

 برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP) شروع می شود!

کانادا سرزمین فرصت ها و زیبایی است که واقعا می توانید این واقعیت را در ناحیه شگفت انگیز نوا اسکوشیا مشاهده کنید. این صفحه را بخوانید تا دریابید چگونه برنامه PNP برنامه نوا اسکوشیا گانادا (نوا اسکوشیا) کار می کند تا رویای مهاجرت به کانادا شما را به واقعیت تبدیل کند و برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا شروع میشود.

اما اولا، کمی بیشتر یاد بگیرید که چه چیزی این استان را برای بسیاری از ساکنان کانادا دوست داشتنی و جذاب می کند.

نوا اسکوشیا یکی از استان های دریایی کانادا است که دارای یک شبه جزیره و بسیاری از جزایر دریایی است. نوا اسکوشیا برای ورزش های آبی مانند قایقرانی محبوب است، و به خانه های پفین و مهر و موم معروف  است.

برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)
برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

nova-scotia-town

این استان همچنین دارای خلیج Fundy است که به شدت منحصر به فرد است، که یکی از محبوب ترین مقصد های توریستی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

است، که به جزایر زیبا و تماشای نهنگ ها شناخته شده و مشهور است. پایتخت آن، هالیفاکس، برای اسکله شلوغ و ستاره ای شکل خود شناخته شده است.

هزینه های کم زندگی و کیفیت بالای زندگی Nova Scotia را به یک محل لذت بخش و مقرون به صرفه برای زندگی تبدیل کرده  است. دولت نوا اسکوشیا سازمان هایی را به منظور کمک به مهاجران تازه کار ایجاد کرده است، مهارت های زبان خود را بهبود می بخشد و در دانشگاه ثبت نام می کند و ادغام آنها را آسان تر می کند.

مردم نوا اسکوشیا مهمان نواز ،مهربان و در جوامع امن زندگی می کنند.  دولت سیستم مراقبت های بهداشتی خود را برای اولین بار بر اساس نیاز و نه وضعیت مالی قرار می دهد.

برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

از طریق PNP نوا اسکوشیا، مهاجران آینده نگری  به نوا اسکوشیا، که مهارت و تجربه مورد هدف این استان را دارند، ممکن است برای مهاجرت نامزد شوند. نامزدانی که مدارک نامزدی نوا اسکوشیا را دریافت می کنند، ممکن است درخواست خود را سریعا ردیابی کنند و سرعت فرایند مهاجرت را افزایش دهند.

PNP نووا اسکوشیا (برنامه نامزد استان نوا اسکوشیا) درخواست های مهاجرت را تحت شرایط زیر دریافت می کند:

جریان جذب پزشک؛
جریان کارآفرین؛
فارغ التحصیل بین المللی کارآفرین؛
جریان کارگر ماهر؛
جریان بازار اولویت های بازارنوا اسکوشیا
تقاضا نوا اسکوشیا: جریان ورودی اکسپرس؛
تجربه نوا اسکوشیا: جریان ورودی اکسپرس؛ و
برنامه آزمایشی مهاجرت اقیانوس اطلس

 برنامه جذب پزشک استان نوا اسکوشیا کانادا
برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

برنامه جذب پزشک استان نوا اسکوشیا کانادا

این جریان برای استخدام حرفه ای بهداشتی مانند پزشکان عمومی، پزشکان خانواده و متخصصان برای کار در استان ایجاد شد. جریان پزشک از طریق متخصصین پزشکی، متخصصان پزشکی آموزش دیده را قادر می سازد تا با استفاده از  مقام پزشکی، از ساکنین دائم نوا اسکوشیا شوند:

اداره بهداشت نوا اسکوشیا (NSHA)؛ و
مرکز بهداشت Isaak Walton Killam (IWK)
این جریان برای کمک به استان در مقابله با کمبود متخصصان ماهر و باتجربه ساخته شده است.

آیا به NOC (ارزیابی ملی شغلی)  شما نیاز دارید؟
برای درخواست پزشکان باید یک:

NOC 3112 به عنوان یک پزشک عمومی یا پزشک خانوادگی؛ یا یک
NOC 3111 به عنوان پزشک متخصص
لطفا توجه داشته باشید که شما باید فرصت تأیید امضا شده را با IWK یا NSHA استان داشته باشید. یک فرصت تأیید شده باید:

امضا و تاریخ توسط شما و توسط شخص مجاز آن، از NSHA یا IWK؛
نشان می دهد که می توانید برای کالج پزشکان و جراحان استان یک مجوز درخواست کنید؛ و
نشان می دهد که می توانید برای مدارک تحصیلی از طریق NSHA و IWK درخواست کنید.

جذب کارآفرین استان نوا اسکوشیا کانادا
برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

جریان کارآفرین استان نوا اسکوشیا کانادا

جریان کارآفرین برای صاحبان کسب و کار و مدیران است که به دنبال گسترش تجارت خود در نوا اسکوشیا هستند. اگر یک کسب و کار را شروع کرده یا یک کسب و کار  موجود را خریداری کرده و به طور فعال شرکت خود را به مدت بیش از یک سال مدیریت کنید، ممکن است برای اقامت دائم در این استان نامزد شوید.

برای واجد شرایط باید:

۲۱ ساله یا بالاتر داشته باشید
علاقمند به زندگی دائم در نووا اسکوشیا باشید، در حالیکه مالکیت و فعالانه در حال کسب و کار در این استان هستید؛
ارزش خالص حداقل ۶۰۰،۰۰۰ دلار؛
قادر به سرمایه گذاری حداقل ۱۵۰،۰۰۰ دلار از پول خود را برای ایجاد یک کسب و کار در نوا اسکوشیا
داشتن حداقل سه سال تجربه در مدیریت و مدیریت کسب و کار و یا پنج سال تجربه در یک موقعیت مدیریت ارشد؛
حداقل در ۵ زبان کانادایی نمره ۵ در صحبت کردن، گوش دادن و نوشتن برای انگلیسی یا فرانسوی داشته باشید؛
یک دیپلم از دبیرستان کانادا دریافت کرده اید یا یک ارزیابی مدرک تحصیلی (ECA) داشته اید که سن بیش از پنج سال نیست.
ابراز علاقه (EOI) را کامل کنید و
دریافت دعوت نامه از اداره مهاجرت نوا اسکوشیا را درخواست کنید
جریان کارآفرینی کارشناسی ارشد بین المللی

 دانشجوی فارغ التحصیل بین المللی در نوا اسکوشیا
برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

دانشجویان فارغ التحصیل بین المللی در نوا اسکوشیا

این جریان برای کارآفرینان فارغ التحصیل بین المللی است که از کالج یا دانشگاه در نوا اسکوشیا فارغ التحصیل شده اند. شما باید در حال حاضر یا کسب و کار خود را که حداقل یک سال کسب و کار داشته اید خریداری کرده یا شروع کرده اید.

شما باید قصد داشته باشید که در این استان سکونت داشته باشید و بیشتر وقت خود را در نووا اسکاتالیا در حین فعالیت تجاری خود صرف کنید. این جریان اجازه می دهد نامزدها موفق به درخواست اقامت دائم در هنگام نامزد شدن از استان نوا اسکوشیا شوند.

برای درخواست شما بایستی:

علاقه مند به زندگی در دائم در نوا اسکوشیا باشید، در حالی که مالکیت و به طور مستقیم کسب و کار در استان را انجام می دهید؛
داشتن حداقل یک سال تجربه در مدیریت و مدیریت کسب و کار فعلی نوا اسکات متحده خود داشته باشید؛
پس از حداقل دو دوره تحصیلی تمام وقت تحصیل در یک دانشگاه یا کالج اجتماعی در نووا اسکاتیا، مدرک یا دیپلم خود را دریافت کرده اید؛
یک مجوز کار معتبر پس از فارغ التحصیلی داشته باشید
حداقل در ۷ زبان کانادایی (CLB) نمره ۷ در صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن برای انگلیسی یا فرانسوی
ابراز علاقه (EOI) را کامل کنید و
دریافت دعوت نامه برای درخواست (ITA) از دفتر مهاجرت نوا اسکوشیا

برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)
برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

جریان کارگر ماهر نوا اسکوشیاکانادا

این جریان به کارفرمایان کمک می کند تا کارگران خارجی و فارغ التحصیلان تازه کار را پیدا کنند. این جریان برای مقابله با کمبود کارگران ماهر ایجاد شد که کانادایی های محلی مهارت های لازم برای مقابله با این مشاغل نداشتند.

شما باید:

یک پیشنهاد شغلی دائمی از کارفرمای نووا اسکاتین داشته باشید؛
حداقل یک سال تجربه کاری مربوط به شغل داشته باشید
۲۱ تا ۵۵ ساله باشید
دیپلم دبیرستان داشته باشید
آموزش مناسب، مهارت ها و اعتباربخشی برای کار؛
اگر کارمند ماهر هستید، حداقل ۵ امتیاز برای آزمون زبان کانادایی (CLB) برای انگلیسی یا فرانسوی داشته باشید؛ یا
اگر شما یک کارگر نیمه ماهر یا کم مهارت هستید، حداقل ۴ امتیاز برای آزمون زبان کانادایی (CLB) را برای انگلیسی یا فرانسوی بدست آورید؛ و
ثابت کنید که وجوه کافی برای حمایت از خود و وابستگان شما در نوا اسکوشیا دارید. متقاضیان باید حداقل ۱۱،۰۰۰ دلار کانادا و ۲۰۰۰ دلار کانادا برای هر وابسته داشته باشند
تفاوت بین کارگر ماهر، نیمه ماهر و کم کار ماهر چیست؟
کارگران ماهر دارای یک کد NOC از ۰، A و B. کارگران نیمه ماهر NOC از C، در حالی که کارگران ماهر کم NOC D می باشند. لطفا توجه داشته باشید که کارگران ماهر ممکن است بیشتر در تقاضا در استان قرار بگیرد، بنابراین برنامه های کاربردی ممکن است توسط استان اولویت بندی شود

بار پردازش
زمان های پردازش برای برنامه کارگر  ماهر می تواند تا حداقل سه ماه طول بکشد. لطفا توجه داشته باشید که این می تواند بسته به اینکه چه مدت اسناد خود را تأیید کرده است تغییر کند.

این نیز تغییر می کند که براساس تعداد برنامه هایی که  اداره مهاجرت نوا اسکوشیا دریافت می کند.

بستگان
این جریان تمام موارد زیر را به عنوان وابستگان، شما تایید می کند:

همسر یا همسر مشترک شما که حداقل یکسال با هم  بوده اید؛
کودکان زیر ۲۲ سال و ازدواج نکرده یا دارای یک شریک زندگی مشترک هستند

جریان اولویت های بازار کار نووا اسکوشیا

برای این که توسط این جریان انتخاب شوید، ابتدا باید به فدراسیون اکسپرس ورودی وارد شوید. اگر شما در یک زمان خاص نیازهای بازار کار نیوا اسکوتیا را برآورده می کنید، استان شمارا انتخاب خواهد کرد. شما فقط می توانید درخواست کنید . سپس دعوت نامه ای از منافع خود را از دفتر مهاجرت نوا اسکوشیا دریافت کنید.

شما همچنین باید شرایط زیر را برآورده کنید:

برنامه نامزد نوا اسکوشیا نامه ای از منافع را صادر کرد؛
شما باید الزامات تجارب کار اکسپرس ورودی را که برای شما واجد شرایط بود را برآورده کنید.
شما باید منابع مالی کافی برای موفقیت و حمایت از شما و وابستگان خود در این استان داشته باشید؛
شما باید در کشور خود اقامت قانونی داشته باشید؛ و
آخرین نیازها بسته به نیازهای استان تغییر می کند، برای مثال دور اول دوران مراقبت های اولیه مراقبت از فرزندان و دستیاران را هدف قرار داده و شما مجبور بودید که در این شغل تجربه کاری داشته باشید.

 ورود اکسپرس نوا اسکوشیا کانادا

این برنامه برای کارگران بسیار ماهر برای درخواست کار و زندگی در استان با فرصتی برای به دست آوردن اقامت دائم ساخته شده است. دو زیرگروه برای این برنامه وجود دارد که عبارتند از Category A و Category B

رده A برای متقاضیان با پیشنهاد شغلی است. این برنامه در حال حاضر بسته شده است.

رده B برای متقاضیانی است که در شغل خود فرصت تجربه بیشتر را دارند. لطفا توجه داشته باشید که این برنامه بسته به نیاز بازار بازار استان، در طول سال باز می شود و بسته می شود.

برای برنامه های تحت رده A، شما باید:

یک نمایه که در سیستم ورود به سیستم مهاجرت، پناهندگان و شهروندی Canada وارد شده است؛
نمره حداقل ۶۷ امتیاز بر اساس شش انتخاب کننده؛
یک پیشنهاد شغلی دائمی از کارفرمای نووا اسکاتین داشته باشید؛
یک سال تجربه کار ماهر مربوط به شغل داشته باشید
دبیرستان کانادایی یا درجه تحصیلی خارجی داشته باشید

برای برنامه های تحت رده B، شما باید:

یک نمایه که در سیستم ورود به سیستم مهاجرت، پناهندگان و شهروندی Canada وارد شده است؛
نمره حداقل ۶۷ امتیاز در شش فاکتور انتخاب؛
حداقل ۷ بار در CLB برای انگلیسی و فرانسوی برای CELPIP و آزمون عمومی IELTS؛
یک سال تجربه کار ماهر در یکی از مشاغل مورد نیاز داشته باشید؛
یک مدرک دبیرستان یا مدرک کانادایی داشته باشید که با استانداردهای مشابه مطابقت داشته باشد
نشان می دهد شما می توانید از منابع خود به اندازه کافی منابع مالی خود را برای موفقیت در نوا اسکوشیا تنظیم کنید
عوامل موثر در  انتخاب نامزدها  چه هستند؟
این عوامل برای ارزیابی درخواست شما استفاده می شود. آنها بر اساس مدارک و شرایط شما هستند:

آموزش (حداکثر امتیاز ۲۵)؛
مهارت های زبان در فرانسه و انگلیسی (حداکثر امتیاز ۲۸)؛
تجربه کاری (حداکثر امتیاز ۱۵)؛
سن (حداکثر امتیاز ۱۲)؛
پیشنهادات شغلی (حداکثر امتیاز ۱۰)؛ و
سازگاری (حداکثر امتیاز ۱۰)
تجربه کاری
برای رده B شما باید نوع خاصی از تجربه کار را برای واجد شرایط بودن داشته باشید، که عبارتند از :

تجربه کاری که حداقل ۱۵۶۰ ساعت و یا یک سال از اشتغال کامل تمام شده باشد؛ و
تجربه کاری در شغل مورد نظرتان  در شش سال گذشته
فرصت شغلی

مشاغل زیر شامل فرصت های شغلی در نوا اسکوشیا  هستند:

عنوان کار NOC Code
حسابداران و حسابرسان مالی ۱۱۱۱ A
تکنسین حسابداری و حسابداران ۱۳۱۱ B
دستیار های اداری ۱۲۴۱ B
کالج و سایر مدرسان حرفه ای ۴۰۲۱ A
مهندسین عمران ۲۱۳۱ A
پرستاران عملیاتی مجاز ۳۲۳۳ B
سایر مامورین مالی ۱۱۱۴ A
Paralegal و مشاغل وابسته ۴۲۱۱ B
مشاغل حرفه ای در تبلیغات، بازاریابی و روابط عمومی ۱۱۲۳ A
پرستاران ثبت شده و پرستاران روانپزشکی ثبت شده ۳۰۱۲ A
کارکنان خدمات اجتماعی و اجتماعی ۴۲۱۲ B

 ورود اکسپرس نوا اسکوشیا کانادا

این جریان، متقاضیانی را انتخاب می کند که حداقل یک سال تجربه کاری در شغل ماهرانه ای در استان دارند. این جریان به شما اجازه می دهد که یک  ساکن دائم  نووا اسکوشیا شوید. لطفا توجه داشته باشید که این جریان یک برنامه آزمایشی است و ممکن است توسط دولت نوا اسکوشیا تغییر کند.

برای درخواست شما بایستی:

حداقل سه سال تجربه کار تمام وقت / نیمه وقت در نیوا اسکوشیا برای یک کار ماهر داشته باشید قبل از درخواست؛
برای مثال، اجازه کار را تجربه کرده اید.
۲۱ تا ۵۵ ساله باشید
یک مدرک دبیرستان کانادا دریافت کرده اید یا یک مدرک معادل آن را داشته باشید؛ یا
یک ارزیابی مدرک تحصیلی ECA را امتحان کرده اید و دارای مدرک تحصیلی است که توسط موسسه شناخته شده تایید شده است
آیا وجوه مورد نیاز برای حمایت از خود و وابستگان خود را در استان؛
قصد داشته باشید برای همیشه در این استان زندگی کنید
توانایی زبان خود را به زبان انگلیسی یا فرانسوی با نمره کانادایی زبان (CLB) 7 برای NOC 0 و A و یا نمره CLB از ۵ برای NOC ب نشان دهید. لطفا توجه داشته باشید که آزمون های پذیرفته شده CELPIP و IELTS General Test و TEF هستند؛ و
دارای نمایه ای است که در سیستم ورود به سیستم مهاجرت، پناهندگان و شهروندی Canada Express وارد شده است
تجربه
شما نیاز به تجربه کاری زیر برای واجد شرایط بودن دارید. شما باید داشته باشید:

برای یک کارفرمای نوا اسکوئتا کار کرد
در طول سه سال درخواست شما با NSOI و IRCC اعمال می شود؛
حداقل یک سال یا ۱۵۶۰ ساعت به عنوان یک کارمند تمام وقت یا نیمه وقت کار می کردید؛
یک کار که متعلق به نوع مهارت ۰، A یا B است؛ و
ثابت کرد که شما وظیفه اصلی نوع مهارت فوق را که با آن اعمال کرده اید، برآورده می کنید
شما باید بدانید که تجربه کاری که توسط خود اشتغالی، کار داوطلبانه، کارآموزی پرداخت نشده و برنامه های همکاری برای کارهای معتبر کار می کند، نمی دانید.

نوا اسکوشیا
برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا کانادا (Nova Scotia PNP)

تست زبان نوا اسکوشیا

 تست های زبان که توسط ورود اکسپرس نوا اسکوشیا کانادا  پذیرفته شده است عبارتند از :

آزمونهای انگلیسی مانند CELPIP (برنامه شاخص شاخص زبان انگلیسی کانادا)؛ و
IELTS (سیستم آزمون زبان انگلیسی بین المللی)
لطفا توجه داشته باشید که باید برای تست عمومی درخواست دهید، گزینه Academic IELTS یا CELPIP را انتخاب نکنید.

تست فرانسوی TEF (Test d’évaluation de français) یک برنامه پذیرفته شده برای درخواست است. لطفا توجه داشته باشید که شما باید نتایج آزمون خود را با درخواست خود همراه داشته باشید.

همه آزمونها نباید بیش از دو سال طول بکشد زمانی که شما درخواست میکنید یا واجد شرایط نیستید.

برنامه آزمایشی مهاجرت اقیانوس اطلسhalifax nova scotia

این برنامه در سال ۲۰۱۷ برای کمک به نوا اسکوشیا  جهت مدیریت کمبود کارش ایجاد شد.

شرکت های استان باید برای تبدیل شدن به بخشی از برنامه برای کمک به استعدادهای خارجی درخواست کنند. در حال حاضر ۶۲ شرکت متعلق به این پروژه وجود دارد.

ALPP اجازه می دهد نامزدهای موفق که توسط استان تایید شده است، درخواست مستمری مستمر را به IRCC اعطا کنند. همچنین گزینه ای برای کارگران خارجی برای دریافت اجازه کار موقت وجود دارد در حالی که درخواست آنها پردازش می شود.

همه شرکت ها میتوانند واجد شرایط باشند
ابتدا کارفرما باید:

شرکتی داشته باشید که قانونی است و براساس تمام الزامات تجاری استان است؛
فهرست دقیق از نیازهای کار شرکت داشته باشید
یک برنامه برای کمک به حل و فصل داشته باشید

برنامه ای برای کمک به حل و فصل و حفظ کارگر خارجی خود داشته باشید.
اثبات این که آنها نمیتوانند توصیف شغلی را از بازار کار محلی کانادا تحویل دهند؛
یک پیشنهاد برای اشتغال تمام وقت، نه بخشی از وقت و یا کار فصلی. و
یک طرح حل و فصل که توسط کارگر خارجی امضا شده است
چهار مرحله اصلی برای AIP وجود دارد:

کارفرمایان باید بدانند که آیا آنها باید یک LMIA مثبت (ارزیابی تأثیرات بازار کار) را تأمین کنند تا ثابت کنند که آنها نمیتوانند یک کارمند برای موقعیت در کانادا پیدا کنند؛
اگر قابل اجرا باشد، کارفرمای باید برای LMIA از ESDC (Employment and Social Development Canada) برای اثبات پیشنهاد شغلی قانونی و معتبر درخواست کند
کارفرمایان باید یک کارمند بالقوه را بیابند و مصاحبه کنند تا:
ارائه یک پیشنهاد شغلی؛
یک نسخه از LMIA را ارسال کنید؛ و
به کارکنان اجازه نامه بدهید تا آنها بتوانند برای اجازه کار درخواست بدهند
کارگران باید برای مجوز کار به IRCC اعتراض کنند، توجه داشته باشید که برای بعضی از متقاضیان ممکن است یک ویزای اقامت موقت باشد

One Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *