برنامه نامزدی جزیره پرنس ادوارد Prince Edward Island) PNP)
۳ آذر

برنامه نامزدی جزیره پرنس ادوارد Prince Edward Island) PNP)

برنامه نامزدی جزیره پرنس ادوارد Prince Edward Island) PNP)

جزیره پرنس ادوارد (PEI) کوچکترین استان کانادا است. با وجود اندازه آن، یکی از محبوب ترین مهاجران آینده نگر به دلیل ثروت آن در زیبایی طبیعی، تاریخ و فرهنگ کانادایی است.پس بهترین گزینه برای مهاجرت به کانادا است.

جزیره پرنس ادوارد دارای مدارس عالی، تقریبا بدون آلودگی یا ترافیک است و محل برگزاری کنفرانس تاریخی شارلوت تاون در سال ۱۸۶۴ است که در نهایت منجر به تشکیل این استان شد. استان علاوه بر محل تولد کنفدراسیون، دارای کیفیت فوق العاده ای است و در میان گردشگران بسیار محبوب است، به لطف سواحل فوق العاده، زمین گلف با امتیاز بالا و بسیاری از جاذبه های فرهنگی.

جزیره پرنس ادوارد (PEI) به عنوان یکی از امن ترین و نزدیک ترین جوامع knit در کانادا به شمار می رود.، بسیار واضح است که چرا مردم از سراسر جهان  زندگی و کار در جزیره پرنس ادوارد را می خواهند. ساده ترین راه برای یک مهاجر خارجی برای مهاجرت به PEI توسط سیستم ورود مهاجرین اکسپرس کانادا است.

 برنامه نامزدی ولایتی جزیره پرنس ادوارد PNP

PEI PNP (برنامه نامزدی ولایتی جزیره پرنس ادوارد) یک برنامه برای کارگران خارجی برای کمک به اقتصاد استان با پر کردن مشاغل مورد نیاز است.

این برنامه به سه دسته اصلی تقسیم می شود.

تاثیرات تجاری   Business Impact;
تأثیر کار؛    Labour Impact; and
اکسپرس ورودی     Express Entry
این دسته بندی ها بیشتر به موارد زیر تقسیم می شوند:

  • Express Entry;
    • Federal Skilled Worker Program;
    • Federal Skilled Trades Program; and
    • Canadian Experience Class
  • Labor Impact Category:
    • Skilled Worker Stream;
    • Critical Worker Stream; and
    • International Graduate Stream
  • Business Impact Category:
    • ۱۰۰% Ownership Stream;
    • Partial Ownership Stream; and
    • Work Permit Stream
  • ورودی اکسپرس؛
    برنامه کار ماهر فدرال؛
    برنامه تجاری ماهر فدرال؛ و
    کلاس تجربه کانادایی
  • کار ضربه رده:
    جریان کار ماهر؛
    جریان انتقادی کارگر؛ و
    جریان تحصیلات بین المللی
  • طبقه بندی:
    جریان ۱۰۰٪ مالکیت؛
    جریان مالکیت جزئی؛ و
    مجوز کار مجاز است
    اگر دارای مهارت ها و تجربه های مناسب برای این استان هستید، یک گواهینامه اعطای ولايتی دریافت خواهید کرد که به شما اجازه اقامت دائمی در PEI می دهد. هر کسی که PNC را دریافت می کند، ۶۰۰ امتیاز اضافی در سیستم ورود اکسپرس تحت CRS (سیستم رتبه بندی جامع) دریافت خواهد کرد. اگر شما یک نامزد دریافت کنید، به احتمال زیاد ITA (دعوتنامه درخواست) برای اقامت دائم در PEI دریافت خواهید کرد. لطفا توجه داشته باشید که نامزدی ITA را تضمین نمی کند.

این برنامه مهاجرت به کانادا به طور معمول یک فرآیند سریعتر از بسیاری از جریان های مهاجرتی است که استان ارائه می دهد.

برنامه های PNP جزیره پرنس ادوارد(Prince Edward Island)

بخش تاثیر گذاری تجاری جزیره پرنس ادوارد(Prince Edward Island)

طبقه بندی PEI PNP Business Impact برای افرادی که مایل به شروع کسب و کار در استان هستند ساخته شده است. تحت این سیستم سه دسته ۱۰۰٪ مالکیت، جریان مالکیت جزئی و جریان مجوز کار وجود دارد.

۱٫برنامه  ۱۰۰٪ مالکیت

این جریان برای هر کسی که می خواهد کسب و کار خود را در PEI کامل، سرمایه گذاری در کسب و کار جدید و یا حتی خرید یک کسب و کار موجود ایجاد کنند در جریان است.
۲٫ جریان مالکیت جزئی

اگر بخواهید ۳۳٫۳۳٪ از کسب و کار PEI را داشته باشید یا اگر بخواهید حداقل یک میلیون دلار در یک کسب و کار PEI سرمایه گذاری کنید، این جریان برای شما  ایجاد شده است.
۳٫ برنامه مجوز کار

این جریان برای افرادی که مایل به سرمایه گذاری در کسب و کار PEIهستند در حالی که منتظر یک نامزدی ولایتی اجازه کار است که به آنها اجازه کار مجاز می دهد. این جریان به متقاضی اجازه می دهد تا در کانادا کار کند و بیشتر به کسب و کار یا شرکتی که در آن سرمایه گذاری می کنند، تحقیق کند.
حداقل ۱۰۰٪ مالکیت جریان مورد نیاز
اگر می خواهید برای صدور ۱۰۰٪ مالکیت درخواست دهید باید حداقل الزامات را برآورده کنید. شما باید:

بین سنین ۲۱ تا ۵۹ باشد؛
ارزش خالص حداقل ۶۰۰،۰۰۰ دلار است که از طریق معنی قانونی به دست آورده شده است.
دبیرستان یا دیپلم دبیرستان داشته باشید
داشتن مهارت های مدیریتی و اثبات تجارب کار قبلی در زمینه کسب و کار؛
نمره حداقل ۴ برای آزمون زبان کانادایی برای خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن داشته باشید
یک طرح کسب و کار دقیق برای کسب و کار شما که مایل به داشتن، ایجاد و یا خرید؛
قصد دارید به طور عمده از PEI و نه از خارج از کشور شرکت خود را نظارت و کنترل کنید.
قرارداد Escrow را امضا کرده اید که نیاز به سپرده ۲۰۰،۰۰۰ دلار CAD دارد که توسط PEI نگهداری می شود تا زمانی که تمام شرایط جریان به دست آمده باشد.
حداقل ۱۵۰،۰۰۰ دلار کانادا را به یک کسب و کار جدید یا یک موجود سرمایه گذاری کرده اید
درباره توافقنامه سپرده گذاری
ابتدا با آنچه موافقت نامه موافقتنامه Escrow است، شروع می کنیم. این موافقت نامه ای است که شما باید در هنگام صدور سند مالکیت ۱۰۰٪ اعلام کنید. این واریز به اداره مهاجرت به استان پرداخت می شود و اگر شما تمام الزامات را برآورده می کنید، فقط به شما بازگردانده می شود.

لطفا توجه داشته باشید که این الزامات برای هر سرمایه گذار متفاوت است، بر اساس برنامه های کاری و قصد های آنها از این سرمایه گذاری بهره مند خواهند شد.

بازپرداخت سپرده شما به شرح زیر است:

۲۵۰۰۰ دلار کانادا بعد از اینکه شش ماه در PEI زندگی کردید:
CAD 25،۰۰۰ پس از اینکه شما در PEI برای یک سال زندگی کرده اید؛ و
بعد از اینکه تمام الزامات مربوط به توافق را برآورده کردید، مبلغ ۱۵۰،۰۰۰ دلار کانادا
اگر کسب و کار موجود را خریداری می کنید چه اتفاقی می افتد

اگر قصد خرید یک کسب و کار موجود را دارید تا خودتان را شروع کنید، در اینجا چند راهنمایی را باید بدانید. شما باید یک توافقنامه خرید و فروش را که شامل اطلاعاتدقیق است، ارسال کنید.ا

لطفا توجه داشته باشید که قبل از این که بتوانید برای این جریان واجد شرایط باشید، باید تمام این نیازهای اساسی را برآورده کنید. اگر شما موفق به دریافت نامه ای از پشتیبانی از خدمات مهاجرت شوید. شما می توانید از این نامه برای درخواست مجوز کار موقت استفاده کنید.

توافقنامه عملکرد چیست؟
عملکرد رتبه بندی

این یک توافق است که مشخص می کند چه نیازمندی هایی برای دیدار از ولایت مورد نیاز است. این الزامات عبارتند از:

گزارش و تماشای رهنمودها؛
گزارش از سرمایه گذاری و زمانی که رخ داده است؛
مقدار ی که شما سرمایه گذاری کردید و
الزامات قبل و بعد از نامزد شدن
لطفا توجه داشته باشید که اگر شما:

خرید ۱۰۰٪ از شرکت شما باید در قرارداد فروش دست؛ یا
۳۳٫۳۳٪ از شرکت را باید در قرارداد سرمایه گذاری خریداری کنید
طبقه کارگر
اگر می خواهید برای تبدیل شدن به یک دائم ساکن PEI باشید، اما نمی خواهید خود را به کسب و کار خود اختصاص دهید، این دسته ممکن است برای شما باشد.

همانطور که با تمام برنامه ها، اگر شما دارای مهارت های لازم و تجربه کاری که والدین نیاز دارند، می توانید تحت یکی از رده های تاثیرگذار PEI PNP کار کنید.

این رده دارای سه زیر شاخه، جریان کار ماهر، جریان کارگران نیمه ماهر و جریان تحصیلات بین المللی است.

۱٫ جریان کارگر ماهر

این جریان اگر شما یک کارمند بالقوه هستید یا قبلا توسط یک شرکت PEI استخدام شده اید. شما باید در این استان کار کنید یا پیشنهاد شغلی داشته باشید و شرایط کار و مهارت ماهر داشته باشید.
۲٫ جریان  کارگر نیمه ماهر

این جریان است اگر شما یا یک کارگر غیر متخصص و نیمه ماهر هستید. شما باید برای یک کارفرمای PEI کار کنید یا کارفرما داشته باشید که مایل به حمایت از شما برای اقامت دائم است.
۳٫ جریان تحصیلات تکمیلی بین المللی

این جریان برای فارغ التحصیلان اخیر که دارای مدارک تحصیلی یا مدارک تحصیلی از موسسات آموزشی PEI بود، ساخته شد. شما باید یک کارفرمای PEI در یک رشته تحصیلی با تحصیلات مربوط به درجه تحصیلی خود استخدام کنید.

برنامه کارگر ماهرجزیره پرنس ادوارد(Prince Edward Island)
برنامه کارگر ماهرجزیره پرنس ادوارد(Prince Edward Island)

اگر مهارت های لازم و تجربه کاری داشته باشید، کارفرمای PEI می تواند از طریق این جریان از محل اقامت دائم کانادا پشتیبانی کند. به عنوان یک کارمند ماهر، باید یک کار NOC (کد ملی طبقه بندی شغلی) کد A، B یا ۰ داشته باشید.

حداقل الزامات برای جریان کارگر ماهر
شما باید:

بین سن ۲۱ و ۵۹ سالگی باشید
برای مدت دو سال کار یا پیشنهاد شغلی از کارفرمای PEI داشته باشید؛
تجربه کاری دو ساله برای یک کار که تحت کد ۰، A یا B NOC باشد، لطفا توجه داشته باشید که این کار باید طی پنج سال از درخواست شما رخ داده باشد؛
اجازه کار قانونی داشته باشید
اثبات وجود دارد که شما به اندازه کافی وجوه زندگی در استان دارید؛
آزمونهای زبان مانند آزمون آیلتس، CELPIP یا TEF را حداقل ۴ بار تجربه کرده اند، لطفا توجه داشته باشید که این آزمون ها نباید بیش از دو سال باشد؛ یا
مدارک تحصیلی داشته باشید که از یک موسسه شناخته شده است که نشان می دهد شما در انگلیسی یا فرانسه تحصیل کرده اید؛ یا
دارای یک اعلامیه از قابلیت زبان است که توسط کارفرمای شما داده می شود؛
قصد اقامت و زندگی در استان دارید
مصاحبه با شخصی که توسط اداره مهاجرت در PEI کار می کند؛
حداقل مدرک یا دیپلم دو ساله داشته باشید، اگرچه ممکن است در موارد خاص قابل اجرا نباشد
توجه داشته باشید که کارفرمای شما همچنین باید شرایط خاصی را برای پاسخگویی به شما در مورد جریان ارائه دهد.

چه اتفاقی می افتد اگر شما در خارج از کشور اعمال می کنید؟
شما هنوز هم باید تمام الزامات ذکر شده در بالا را برای موفقیت برای جریان ارسال کنید. تنها تفاوت این است که در زمانی که درخواست می کنید باید در کشور ی که  زندگی می کنید که قانونی است.

حداقل الزامات کارفرمایان چیست
همانطور که کارفرمای شما معیارهای خاصی را برای دیدار با این جریان مهاجرت به آنها نیاز دارد .

کارفرمای شما بایداطمینان بدهد:

شما برای مدت دو سال مشغول به کار هستید
اطمینان حاصل کنید که تمام شرایط کار شما از لحاظ تحصیلی، مدارک و آموزش پر شده است
اطمینان حاصل کنید که پیشنهاد شغل و دستمزد شما با الزام قانونی قوانین کار PEI مطابقت دارد؛
در استان قرار گیرید
یک رکورد کسب و کار تمیز بدون اختلافات کاری و یا پرونده های اشتغال قانونی علیه آنها داشته باشید؛
قرارداد کاری را ارائه دهید؛
اطمینان حاصل کنید که کار در موارد خاص تایید شده است
در بعضی موارد، LMIA (ارزیابی تاثیرات بازار کار) را تأیید کنید تا نشان دهید که این کار توسط کارگران محلی نمی تواند پر شود
شرکت در مصاحبه مهاجرتی
حمایت از محل سکونت برای خانواده خود، شامل موارد زیر است:
ترجمه اسناد؛
کلاسهای ESL (انگلیسی به عنوان زبان دوم)؛
ارائه اطلاعات در مورد جامعه محلی مانند مراقبت های بهداشتی، اطلاعات تحصیلی و خدمات اجتماعی؛
برنامه های آموزشی و پشتیبانی

برنامه کارگر نیمه ماهرجزیره پرنس ادوارد(Prince Edward Island)

برنامه کارگر نیمه ماهرجزیره پرنس ادوارد(Prince Edward Island)

این جریان به عنوان یک پروژه آزمایشی ایجاد شده و هر سال توسط استان مورد بررسی قرار می گیرد. به طور خاص، این کار برای کارگران غیر متخصص و نیمه ماهر است که مایل به درخواست اقامت دائم هستند.

پنج شغل در این برنامه وجود دارد:

رانندگان کامیون؛
خانه داران؛
کارگران؛
کارمند عمومی؛
سرور غذا یا نوشیدنی؛ و
خدمتکار خانم
اگر فکر می کنید که کانادا برای شما مناسب است، اما نمی دانید که از کجا شروع کنید، فقط ثبت نام کنید و ما کمک خواهیم کرد تا درخواست ویزای کانادا را برای شما آغاز کنیم و رویای مهاجرت به کانادا را برایتان عملی سازیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *