برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا کانادا ۲۰۱۹
۲۵ بهمن

 برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا کانادا ۲۰۱۹

 برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا کانادا ۲۰۱۹

علاوه بر برنامه مهاجرت به کانادا ، برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا کانادا ۲۰۱۹ اعلام می کند که نامزدها نباید به جریان ورودی اکسپرس اعمال  شود .

یک شهروند از کشور فعلی اقامت نیست یا پاسپورت یا اسنادی دیگر را که به آنها اجازه اقامت قانونی در کشور فعلی را می دهد، برگذار نکنید.
قصد دارد در یک شغل کار کند که کمتر از سطح C یا D NOC باشد
والدین، والدین، همسر، متعهد، یا همسر زوج شهروندی کانادا یا اقامت دائم
متقاضی در قبال اهداف بشردوستانه و محبت آمیز، یک متقاضی پناهندگی یا یک متقاضی پناهندگی ناموفق
زندگی در کانادا غیر قانونی یا ورود به کانادا / در کانادا ممنوع است
دانشجوی بین المللی که در حال تحصیل در کالج یا دانشگاه در کانادا هستند
فارغ التحصیل بین المللی که در کانادا تحصیل کرده اما مشروط به بازگشت به کشور مبدا شده است
بازدید از یک مجوز کار فدرال پس از فارغ التحصیلی در حرفه ای NOC سطح C یا D
همسر دانشجوی بین المللی در یک موسسه پس از دوره متوسطه کانادایی که در سال تحصیلی گذشته تحصیل نکرده است.

آیا اختلاف نظر در مورد بازداشت یا عدم حمایت از کودک وجود دارد؟

کار در یک موقعیت فروش صرفا بر اساس کمیسیون است
فصلی، نیمه وقت یا کارگر گاه به گاه
وظیفه در ناواسکوتیا مستقر نیست
حامی یا کارگر در بخش ساخت و ساز، کشاورزی و یا منابع اولیه
فردی در برنامه مراقبتی
قصد دارد تا یک کسب و کار را شروع کند یا خود کار کند
سرمایه گذار غیر فعال (کسی که در کسب و کار نووا اسکاتالیا سرمایه گذاری می کند و دخالت روزمره در مدیریت کسب و کار)
قادر به ارائه مدارک مبلغ وجوه مورد نیاز برای برنامه نیست
PNP نوا اسکوشیا تجربه: اکسپرس ورود
جریان تجارب ورودی نوا اسکوشیا اکسپرس، کاندیداهای بسیار کارآمد را برای کارفرمای نووا اسکاتینا برای بیش از ۱۲ ماه برای تبدیل شدن به یک اقامت دائم کانادا، امکان می دهد.

ارائه شده از طریق اکسپرس ورود، متقاضیان باید تعدادی از الزامات را برای واجد شرایط بودن تحت این رده NSPNP مطابقت.

متقاضیان باید:

بین ۲۱ تا ۵۵ ساله باشید
حداقل ۳ سال تجربه حداقل یک سال تجربه کاری در نووا اسکویا در یک تجارت با مهارت بالا در طی ۳ سال گذشته (یا معادل ساعت در کار نیمه وقت)
این تجربه کار را با تمام مجوز های کار و استقرار مناسب استان به دست آورد
از دبیرستان یا دانشگاه کانادا یا یک موسسه آموزشی شناخته شده در خارج از کشور فارغ التحصیل شده (نیاز به ارزیابی مدارک تحصیلی)
صحبت کردن، خواندن، نوشتن و گوش دادن به زبان انگلیسی یا فرانسوی در سطح مورد نیاز (CLB 7 برای NOC 0 و A، و CLB 5 برای NOC B)
قصد زندگی در استان نوا اسکوشیا را نشان می دهد و از لحاظ اقتصادی در منطقه ایجاد می شود.

 برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا
برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا

افرادی نباید یک برنامه کاربردی در کلاس Nova Scotia Experience Express ارائه کنند اگر آنها هستند:

یک شهروند یا اقامت قانونی کشور فعلی کشورشان نیست
برنامه ریزی برای کار کردن که طبقه بندی ملی شغلی (NOV) سطح C یا D است
یک متقاضی پناهنده (یا متهم پناهنده)، یک متقاضی یا متهم یا متعهد، یا یک پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ، همسر یا همسر قانونی شهروندی کانادا یا اقامت دائم کانادا در این کشور
به طور غیرقانونی در کانادا، از ورود به کانادا یا تحت نظم حذف ممنوع است
در کشور خود اقامت دائم موجود نیست
دانشجوی بین المللی که در یک دانشگاه یا کالج کانادا ثبت نام می شود
یک فارغ التحصیل که مطالعات خود را در کانادا توسط یک دولت یا سازمان خارجی حمایت می شود و متعاقب آن قرارداد متعهد به بازگشت به خانه است
دارنده فعلی مجوز کار NOC C یا NOC D فدرال
همسر یک دانشجوی بین المللی در یک موسسه آموزشی کانادایی (پس از دوره متوسطه) که در سال تحصیلی گذشته خود نیست
فردی که در زمینه حمایت از کودک یا اختلاف اختیار است که در حال حاضر حل نشده است
در یک کار فروش است که به طور کامل بر اساس کمیسیون به عنوان پرداخت می شود
فردی که ۱ سال تجربه کار ماهانه تمام وقت در واقع در ناواسکوتیا واقع شده است
فردی که در کشور تحت برنامه مراقبتی زندگی می کند
افراد کارفرمای خود و یا هر کسی که قصد شروع کسب و کار در نووا اسکوشیا را دارند
یک سرمایه گذار غیر فعال که به صورت غیرمستقیم در کسب و کارهای نوا اسکات متحده با مشارکت محدود در عملیات روزانه خود سرمایه گذاری می کند.

جریان کار ماهر

دومين نوع مهاجرت برنامه نامزدهای استاني، نيروی کار ماهر Nova Scotia است. این جریان با هدف کمک به کارفرمایان استانی استخدام و استخدام کارگران خارجی با مهارت هایی که در عرضه نوا اسکوشیا محدود است. جریان ماهر کارگر به سه دسته زیر تقسیم می شود. هر کدام دارای معیارهای واجد شرایط بودن خود هستند.

کارگران ماهر

اولین طبقه زیر گروه مهاجرت NS کارکنان ماهر است. این برای افرادی است که دارای تجربه در رده NOC سطح ۰، A، یا B طبقه بندی شده اند. بالاترین اولویت به این برنامه های بسیار ماهر داده می شود.

کارگران نیمه ماهر

دومین رده زیر NS PNP کارگران نیمه ماهر است. این برای افرادی است که در رده های NOC رده C مشغول به کار هستند. تمام معیارهای واجد شرایط باید رعایت شود و نامزد باید حداقل شش ماه با یک کارفرمای نوا اسکوشیا برای درخواست خود برای واجد شرایط در نظر گرفته باشد.

کارگران کم کار

سومین طبقه مهاجرت NS، کارگران کم کار است. این برای افرادی است که دارای مهارتهای طبقه بندی شده در NOC D هستند. یک بار دیگر، این برنامه ها تنها در صورتی مورد توجه قرار می گیرند که کاندید برای حداقل شش ماه با یک کارفرمای نوا اسکوشیا کار کرده است. آنها همچنین باید تمام الزامات واجد شرایط بودن دیگر را رعایت کنند.

 برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا - کارگران کم کار
برنامه های مهاجرتی نوااسکوشیا – کارگران کم کار

برای کارگران ماهر، کارگران نیمه ماهر و کارگران کم مهارت، تعدادی از الزامات واجد شرایط عمومی که باید رعایت شوند، وجود دارد.

الزامات واجد شرایط بودن:

اثبات وضعیت قانونی اگر در کانادا زندگی کنید
بین سال های ۲۱ و ۵۵
تمام وقت، پیشنهاد شغلی دائم از کارفرمای Nova Scotia
حداقل سطح تحصیلات دبیرستان را تکمیل کردید
یک سال تجربه کار مربوطه
شرایط لازم برای برنامه را در زبان انگلیسی یا فرانسوی ببینید
قصد دارد در نوا اسکوشیا سکونت کند
کارفرما حمایت کننده متقاضی همچنین باید از معیارهای مختلفی برخوردار باشد.

الزامات کارفرما:

در Nova Scotia به طور دائم تاسیس شده است
حداقل دو سال در نوا اسکوشیا فعالیت می کرد
مشاغل تمام وقت و دائمی به متقاضی ارائه شده است
شغل در نوا اسکوشیا است
شغل دارای حقوق و دستمزد است که استانداردهای اشتغال نوا اسکوشیا را برآورده می کند
کمبود کانادایی های واجد شرایط یا اقامت دائم برای موقعیت شغلی ارائه شده
تلاش های استخدام نشان داده شده برای پیدا کردن شهروند کانادایی یا اقامت دائم برای موقعیت شغلی

جریان کار خانواده کارآفرین

جریان PNP NSF خانواده کارآفرینان به کارفرمایان Nova Scotia کمک می کند تا بتوانند استخدام کارگران که بستگان نزدیک هستند. آنها همچنین باید مهارت های خاصی را داشته باشند که معمولا در میان شهروندان کانادایی و ساکنان دائمی دشوار است.

برای اینکه یک فرد واجد شرایط در رده کارگران خانواده مهاجرت نوا اسکوشیا باشد، باید آنها را به یکی از چندین راه به صاحب کسب و کار خانوادگی یا همسر مالک مالکیت خانوادگی مرتبط سازد.

روابط واجد شرایط:

پسر یا دختر
برادر یا خواهر
خواهر یا برادرزاده
عمو یا عمه
پدر بزرگ
اقوام قدم و نیمی از همان درجه نیز تحت این برنامه مهاجرت نوا اسکوشیا پذیرفته شده اند.

علاوه بر این، تمام متقاضیان برنامه گردش کار خانواده کارکنان برنامه نامزد استان نوا اسکوشیا باید چندین الزامات واجد شرایط اضافی را رعایت کنند.

الزامات واجد شرایط اجباری:

وضعیت قانونی در کشور محل اقامت
پیشنهاد شغلی دائمی و تمام وقت از یک شرکت نوا اسکوشیا که متعلق به یک عضو خانواده نزدیک است
آموزش و پرورش، آموزش، مدارک تحصیلی و صدور مجوز / اعتباربخشی لازم برای انجام کار
تجربه کار مناسب برای این کار
قصد دارد در نوا اسکوشیا سکونت کند
صاحب کسب و کار خانوادگی نیز باید تعدادی از معیارهای واجد شرایط تحت مقررات مهاجرت نوا اسکوشیا را رعایت کند.

الزامات مالک:

شهروند کانادا یا اقامت دائم کانادا
دو یا چند سال در نوا اسکوشیا زندگی کرده است
حداقل ۳۳٫۳٪ از کسب و کار خود را داشته باشید
حفظ یک کسب و کار مالی قابل اعتماد
یک پیشنهاد شغلی تمام وقت و دائمی برای اعضای نزدیک خانواده که در این مورد است، ارائه دهید
ارائه حقوق، مزایا و شرایط کاری که استانداردهای اشتغال والیتی را برآورده می کنند
وظیفه نباید توافقنامه های مذاکره یا اختلافات کار را متضرر کند
اگر پیشنهاد شغلی نیاز به صدور گواهینامه داشته باشد، متقاضی باید با یک سازمان صدور گواهینامه ای تماس بگیرد
صاحب کسب و کار خانوادگی می تواند درخواست بیش از یک بار در هر دو سال یک برنامه تحت Family Business Worker ارائه دهد.

اگر بیش از یک بار تلاش کردید، ممکن است مجبور شوید شواهدی را که قبلا اعضای خانواده پشتیبانی شده در محل کار مشغول به کار مشغول به کار در نیوا اسکوشیا قرار داده اند نشان دهید.

جریان تحصیلات بین المللی

گاهی اوقات به عنوان بخش چهارم از کارگران ماهر توزیع می شود، جریان تحصیلات بین المللی به منظور کمک به کارفرمایان استخدام و حفظ فارغ التحصیلان بین المللی اخیر از دانشگاه های واجد شرایط کانادا طراحی شده است. مهارت های فارغ التحصیلان باید در استان تامین شود.

همانند اکثر برنامه نامزدی استان نوا اسکوشیا، جریان تحصیلات تکمیلی بین المللی بر اساس کارفرما است.

یک پیشنهاد شغلی دائمی باید به دانش آموز برای دانش آموز واجد شرایط تضمین شود. علاوه بر این، در زمینه تحصیلات خود از یک کارفرمای مستقر در نووا اسکویا، باید کار کند.

این دانش آموز نباید بیش از دو سال قبل از درخواست، فارغ التحصیل شود تا واجد شرایط برای مهاجرت به نوا اسکوشیا تحت این رده NSNP باشد. آنها همچنین باید حداقل یک سال در نووا اسکوشیا تحصیل کنند.

دانش آموز همچنین باید حداقل معیارهای سن، تحصیلات، تجربه کار و توانایی زبان را که در اطلاعات موجود در جریان کارگران ماهر در بالا مطرح شده است، برآورده کند. این جریان یک انتخاب عالی برای فارغ التحصیلان اخیر دانشگاه دالوشی (DAL)، دانشگاه سنت ماری (SMU)، دانشگاه سنت Francis Xavier (StFX)، دانشگاه کیپ برتون (CBU) و دانشگاه Acadia است که مایل هستند در نیوا اسکاتالیا باقی بمانند.

جریان کارآفرین

جریان کارآفرین برنامه نامزدی نوا اسکوشیا یک جریان جدید پیشنهاد شده است که در حال حاضر در حال توسعه است. دفتر مهاجرت نوا اسکوشیا در حال حاضر مشورت هایی را برای معیارهای پیشنهادی انجام می دهد که با جریان ارتباط دارد.

الزامات تا کنون مورد استفاده قرار گرفته اند تا اطمینان حاصل شود که متقاضی دارای ارزش خالص شخصی حداقل ۴۰۰ دلاری CDN یا حداقل سرمایه گذاری سهام خود را از ۱۵۰،۰۰۰ دلار CDN. آنها همچنین مجاز به ورود به کانادا در یک مجوز کار دو ساله برای نشان دادن قصد واقعی خود در زندگی و توسعه کسب و کار در نوا اسکوشیا هستند. قبل از اینکه متقاضی برای برنامه نامزد شود، باید تمام این صفات را نشان داد.

جامعه شناخته شده

دسته بعدی مهاجرت برنامه نامزدهای ولایتی نوا اسکوشیا، جریان شناخته شده جامعه است. این جریان برای افرادی است که ارتباط نزدیکی با جامعه در نوا اسکوشیا برقرار کرده اند و مایل به ایجاد حرکت برای همیشه هستند. آنها همچنین باید قابل استفاده و آماده باشند تا به بازار کار و اقتصاد خاص جامعه کمک کنند.

متقاضیان واجد شرایط باید، ابتدا واجد شرایط هیچ یک از جریانهای PNP نوا اسکوشیا نباشند. آنها باید ارتباطات طولانی مدت در جامعه خاص داشته باشند. برای اثبات این ارتباطات دراز مدت، نامه ای از شناسایی یک سازمان اجتماعی مجاز مورد نیاز است.

فرزند غیر وابسته به نامزد جریان نوا اسکوشیا

یکی از جریان های مهاجرت کمتر شناخته شده تحت NSNP، کودک غیر وابسته به جریان نامزدهای نوا اسکوشیا است. طراحی شده است برای انتخاب افرادی که فرزندان غیر وابسته از مهاجران هستند که قبلا / در حال حاضر تحت برنامه نامزد نوا اسکوشیا نامزد شده اند.

متقاضی اصلی باید به طور دائم در نیوا اسکوشیا زندگی کند یا قصد داشته باشد که برای فرزند غیر وابسته پذیرفته شود. آنها همچنین باید قابل استفاده و آماده باشند تا به بازار کار و اقتصاد نوا اسکوشیا کمک کنند.

جریان صنایع غذایی

اول از همه اول، جریان NSNP صنایع غذایی و کشاورزی یک برنامه آزمایشی است.

این هدف در مهاجرانی است که علاقه مند به تولید محصولات کشاورزی هستند. این برنامه به عنوان یک سرمایه گذاری مشترک بین دفتر مهاجرت نوا اسکوشیا و بخش کشاورزی نوا اسکوشیا آغاز شد.

الزامات متقاضیان عبارتند از:

بین سنین ۲۱ تا ۵۵ ساله
معادل دیپلم دبیرستان کانادا را تکمیل کرد
حداقل ۳ سال تجربه در ۵ سال گذشته در مالکیت مزرعه، مدیریت مزرعه، و یا کشاورزی عملی
مهارت های کشاورزی باید به شرایط منحصر به فرد در نوا اسکوشیا مربوط باشد
یک طرح کسب و کار کشاورزی دقیق ارائه کنید
موافقت حداقل سرمایه گذاری ۱۰۰،۰۰۰ دلار در دارایی های سرمایه گذاری (زمین یا ماشین آلات) یا سرمایه در گردش سرمایه جدید یا موجود
ایجاد یک مزرعه، خرید یک مزرعه، یا تبدیل شدن به یک شریک در یک کسب و کار مزرعه موجود
توانایی زبان انگلیسی یا زبان فرانسه به اندازه کافی برای انجام وظایف کاری وجوه نقد صحیح
حداقل ۵ روز کاری برای بررسی فرصت های کشاورزی استان نوا اسکوشیا را ببینید.

باید در طول سفر با نمایندگان وزارت کشاورزی دیدار کند.

مزایای سال ۲۰۱۹ نوا اسکوشیا

مزایای برنامه نامزدی NS نمی تواند بیش از حد باشد. شانس این است که بسیاری از آنها را از اطلاعات فوق یاد گرفته اید.

با این حال، در مورد اینکه شما هنوز در مورد برنامه در مورد آن تردیدی ندارید، ارزش آن را نیز در بر دارد.

هنگامی که به آن می پیوندد، برنامه NN Scala PNP برای اطمینان از اینکه مردم خوب مهاجر به استان کانادایی هستند، طراحی شده است.

این کمک می کند تا سریع مهاجرت و استخدام کارگران ماهر که به شدت در صنایع کلیدی و بخش های استخدامی مورد نیاز است، کمک کند.

با ادغام با سیستم آنلاین سیستم جدید شهروندی و مهاجرت کانادا، Express Entry Nova Scotia روش سریع و کارآمد برای افرادی را برای مهاجرت به استان ارائه می دهد.

در واقع، این چگونگی برنامه بیشتر به نفع افراد است. این روند بیش از نیمی از مسکن دائمی را سریع تر می کند.

اغلب، اولین قدم، نامزد شدن به برنامه نامزدی استان، سه ماه طول می کشد. پس از این، متقاضی باید برای اقامت دائم ویزای مدنی و مهاجرت کانادا درخواست کند.

این مرحله دوم عموما حدود شش ماه پس از دریافت گواهی نامزد دریافت می شود.

با ادغام ورود جدید NNP اکسپرس نوا اسکوشیا، مهاجرت به زمین بازی اقیانوس کانادا، کارآمد تر از همیشه است.

NSNP 2019 با استفاده از یک سیستم قرعه کشی EOI برای انتخاب بهترین نامزدهای واجد شرایط و دعوت از آنها برای درخواست.

سپس مهاجران احتمالی که نامزدی نوا اسکوشیا را بدست آورده اند، فرصت بسیار خوبی برای انتخاب شدن برای درخواست ویزای اقامت دائم کانادا خواهند داشت. این که آیا شما علاقه مند به مهاجرت هالیفاکس هستید یا مایل به اقامت در یک محیط آرام تر مانند دره آناپولیس هستید، برنامه نامزد استان نوا اسکوشیا ممکن است برای شما مناسب باشد.

زمان پردازش PNP 2019 نوا اسکوشیا

زمان پردازش PNP Nova Scotia می تواند بر اساس چندین عامل مختلف از جمله تعداد درخواست های اخیر و ارسال های EOI متفاوت باشد.

لطفا برای تقریب زمان فعلی برنامه نامزدی نوا اسکوشیا تماس بگیرید. ما همچنین می توانیم اطلاعاتی را برای دانش آموزان بین المللی نوا اسکوشیا که به NSNP علاقه مند هستند بدون ارائه شغل ارائه دهیم.

CIC نووا اسکوشیا مهاجران نامزد شده از طریق سیستم فدرال CIC Express Entry سریعتر از مسیر مبتنی بر سنتی پردازش می شود.

برای اطلاعات اخیر در مورد برنامه نامزد استان نوا اسکوشیا، از جمله زمان پردازش و تغییرات چک لیست، لطفا از سایت رسمی مهاجرت نوا اسکوشیا در اینجا دیدن کنید.

شهرهای نوا اسکوشیا

آیا مایل به مهاجرت هالیفاکس هستید یا مایل هستید که در منطقه دیگری از استان مانند دره آناپولیس یا ساحل جنوبی سکونت داشته باشید، برنامه نامزدی مهاجرت نوا اسکوشیا ممکن است مسیر ایده آل شما باشد.

این استان دارای تعدادی از جوامع زیبا و ایمن است که به شدت از مهاجران جدید استقبال می کنند.

بزرگترین شهرهای نووا اسکاتالیا:

هالیفاکس
کیپ برتون (سیدنی)
Truro
نیلا گلاسکو
کنتیل
امهرست
بریجواتر
یارموت

اکسپرس ورود نوا اسکوشیا – چگونه به مهاجرت به نوا اسکوشیا

مهاجرت ورودی نوا اسکوشیا اکسپرس از طریق NSNP 2019 آسان است. اگر چه این برای همه اعمال نمی شود، مطمئنا به نظر می رسد که منافع برنامه را نمی توان مورد ضرب و شتم قرار داد. برنامه نامزد استان نرو به افراد خارجی اجازه می دهد که در نوا اسکوشیا زندگی و کار کنند.

این همچنین به بسیاری از کارفرمایان استان فرصت شغلی برای جذب نیروی کار ماهر را می دهد که نیاز به رونق دارد.

این، به نوبه خود، به رشد کلی اقتصاد در نووا اسکوشیا کمک می کند و به هر دو استان و کانادا به طور کلی در بازار جهانی رقابت می کند.

فرم ارزیابی ورودی اکسپرس NSNP 2019 به برنامه مهاجرت کمک می کند تا برنامه شخص مهاجرت به طور بالقوه یک نامزد مناسب قبل از استفاده از منابع مهم در فرآیند درخواست و تصمیم گیری باشد.

برای پیگیری آخرین اخبار NSNP، از جمله هر گونه تغییرات در قوانین و مقررات مهاجرت، لطفا این صفحه را مجددا بازدید کنید.

مهاجران احتمالی که اعمال می کنند و می توانند مهارت ها و تجربیات لازم را نشان دهند ممکن است گواهی نامزدی استان نوا اسکوشیا را دریافت کنند.

با استفاده از این گواهینامه، متقاضی در سیستم رتبه بندی اکسپرس ورودی به درخواست های خود برای درخواست اقامت دائم در کانادا، امتیاز کافی دریافت خواهد کرد. دولت نوا اسکوشیا همیشه به دنبال راه هایی برای بهبود کارایی، کارایی و یکپارچگی برنامه است.

در نتیجه، برنامه نامزد نوا اسکوشیا دائما در حال تغییر است. به رغم موفقیت خود از زمان افتتاح، این برنامه به طور مرتب تنظیم و تنظیم شده است، بنابراین لطفا از این وب سایت برای تازه ترین اخبار مهاجرت نوا اسکوشیا بازدید کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *