برنامه ی مهاجرت تجاری استانی-یوکان
۱ مهر

برنامه ی مهاجرت تجاری استانی-یوکان

برنامه ی مهاجرت تجاری استانی-یوکان

برنامه ی مهاجرت به کانادا و یوکان یک برنامه ی مهاجرت دولتی است که به گزینش متقاضیانی می پردازد که پتانسیل کافی و علاقه به مهاجرت برای گرفتن اقامت دائم خودشان و خانواده شان در منطقه ی یوکان کانادا از خود نشان دهند.

مهاجرت کانادا

بر اساس برنامه ی مهاجرت به یوکان، شما می توانید با داشتن شرایط موجود در یکی از روش های زیر، واجد شرایط مهاجرت به این استان شناخته شوید:

برنامه ی کارگر ماهر
برنامه ی کارگر دارای تاثیر حیاتی
برنامه ی مهاجرت تجاری

برنامه ی کارگر ماهر

یک کارگر ماهر بایستی حائز شرایط زیر جهت مهاجرت به استان یوکان باشد:

  • کارفرما بایستی دارای یک کسب و کار ثبت شده در کانادا باشد و یا در بخش صنعتی یا شهرداری منطقه ی یوکان مشغول به فعالیت باشد. از زمان ثبت و فعالیت این شرکت بایستی حداقل یک سال گذشته باشد.
  • به استثنای شغل هایی که در فهرست کمبود نیروی ماهر قرار گرفته اند، کارفرما بایستی نیاز برای اشتغال را بررسی نموده و اثبات کند که نتوانسته است در منطقه یوکان یا کشور کانادا نیروی مورد نیاز خود را بیابد.

پیشنهاد شغل بایستی:

  • برای یک پست دائمی و تمام وقت باشد.
  • در زیر مجموعه ی تجارت یا مهارتی قرار داشته باشد که در سطوح O، A یا B در ماتریس طبقه بندی اشتغال ملی قرار گیرد.
  • نبایستی تضادی با توافق نامه های مذاکراتی بین کارفرما و کارمند داشته باشد.
  • بایستی حداقل نیازهای استانداردهای کاری منطقه ای را برآورده نموده و همچنین میزان پرداختی قابل مقایسه ای با دیگر صنایع داشته باشد.

متقاضی مهاجرت بایستی:

  • مدارک معتبر مورد نیاز برای یک شغل یا تجارت خاص را داشته باشد.
  • این مجوزها بایستی توسط دولت برای انجام شغل یا تجارتی مورد تایید قرار گیرد.
  • توانایی های پایه ی ارتباطی به زبان انگلیسی و یا فرانسوی را داشته باشد. نوع زبان بستگی به زبان مورد نیاز برای ارتباط در محل کار دارد.
  • خواهان شرایط پناهندگی نباشد.
  • از آن جایی که شما برای گرفتن پذیرش از طریق برنامه ی کارگر ماهر به یک شغل نیاز دارید، از شما دعوت می کنیم تا با استفاده از بخش رایگان جستجوي شغل در كانادا به پیدا کردن شغل مناسب خود بپردازید.

برنامه ی کارگر دارای تاثیر حیاتی

شرایط مورد نیاز برای احراز صلاحیت تحت روش برنامه ی کارگر حرفه ای در ذیل آمده است:

  • کارفرمای او بایستی دارای یک کسب و کار ثبت شده در کانادا باشد و یا در بخش صنعتی یا شهرداری منطقه ی یوکان مشغول به فعالیت باشد. از زمان ثبت و فعالیت این شرکت بایستی حداقل یک سال گذشته باشد.
  • کارفرما بایستی نیاز برای اشتغال را بررسی نموده و اثبات کند که نتوانسته است در منطقه یوکان یا کشور کانادا نیروی مورد نیاز خود را بیابد

پیشنهاد شغل بایستی:

  • برای یک پست دائمی و تمام وقت باشد.
  • در زیر مجموعه ی تجارت یا مهارتی قرار داشته باشد که در سطوح C یا D در ماتریس طبقه بندی اشتغال ملی قرار گیرد. معمولا این حرفه ها نیاز به گذراندن دوره ی آموزشی متوسطه یا آموزش های حرفه ای خاص و یا آموزش ضمن خدمت دارد.
  • نبایستی تضادی با توافق نامه های مذاکراتی بین کارفرما و کارمند داشته باشد.
  • بایستی حداقل نیازهای استانداردهای کاری منطقه ای را برآورده نموده و همچنین میزان پرداختی قابل مقایسه ای با دیگر صنایع داشته باشد.

متقاضی مهاجرت بایستی:

  • اجازه ی انجام کار موقتی داشته باشد و حداقل به مدت شش ماه کار کرده باشد و یا اینکه در ارزشیابی های اولیه توانسته باشد ۴۵ امتیاز کسب کند
  • اثبات نماید که از پشتوانه ی مالی کافی برای اسکان در یوکان برخوردار می باشد.
  • تجربه ی کاری مورد نیاز برای حرفه ای خاص را دارا باشد.
  • توانایی های پایه ی ارتباطی به زبان انگلیسی و یا فرانسوی را داشته باشد. نوع زبان بستگی به زبان مورد نیاز برای ارتباط در محل کار دارد.
  • خواهان شرایط پناهندگی نباشد.
  • از آن جایی که شما برای گرفتن پذیرش از طریق برنامه ی کارگر ماهر به یک شغل نیاز دارید، از شما دعوت می کنیم تا با استفاده از بخش رایگان جستجوی شغل در کانادا به پیدا کردن شغل مناسب خود بپردازید.
  • جهت مشاوره با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

برنامه ی مهاجرت تجاری

یوکان به دنبال افرادی است که حداقل دارای ۵ سال سابقه ی کاری بوده و بتوانند یک کسب و کار جدید به راه بیندازند و یا این که شریک تجاری برای یکی از کسب و کارهای موجود گردند و یا این که مشغول فعالیت های تولیدی و بازاریابی کالاها، خدمات، صادرات، فناوری یا تحقیق در بخش های مادر (دارای اولویت) شوند.

صلاحیت مختص متقاضیانی است که:

  • حداقل به مدت ۵ سال به عنوان مدیر ارشد فعالیت داشته باشند یا این که سابقه ی مستقیم کارافرینی در زمینه ی کسب و کارهای مشابه با انواع پیشنهادی را دارا باشند. مهاجر کارافرین بایستی رزومه ای تحویل دهد (از نوع سوابق آموزشی) و همچنین طرح پیشنهادی، اظهارنامه های مالی و دیگر اسنادی که نشان دهنده ی تجارب آن فرد می باشد ارائه نماید.
  • (به عنوان مدیر یا کارمندی در موسسه ای که مهارت های مورد نیاز برای ما را تحت پوشش قرار نمی دهد کار کرده است و می خواهد بر اساس کسب و کار خود فعالیت کند).
  • حداقل دارایی های خالص او بایستی به میزان ۲۵۰ هزار دلار کانادا باشد که از این میان، ۱۵۰ هزار دلار آن بایستی جزو دارایی های جاری مثل: پول نقد، حساب ذخیره در یک موسسه مالی، شرایط سپرده گذاری، پوشش های مالیاتی قابل تبدیل به پول و همچنین سرمایه گذاری ای که به آسانی در بازار قابل عرضه باشد مثل سهام تجارت عمومی و اوراق قرضه باشد.
  • حداقل یک بار از یوکان دیدن کرده باشد و در نتیجه، فهمی درست از کسب و کار در یوکان و محیط اجتماعی آن به دست اورده باشد. متقاضیان کسب و کار بایستی در زمان دیدار خود از یوکان، با یکی از کارمندان برنامه ی مهاجرت در شاخه ی گسترش صنعت و تجارت ملاقات داشته باشد.
  • كسب مهارت هاي ارتباطي مناسب در يكي از زبان هاي رسمي كانادا به منظور كسب و كار دریوکان
  •  موسسه حقوقی پاد : ۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱-۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *