سیستم رتبه بندی جامع اکسپرس اینتری کانادا 
۲۵ بهمن

سیستم رتبه بندی جامع اکسپرس اینتری کانادا 

سیستم رتبه بندی جامع اکسپرس اینتری کانادا

Canada Express Entry Eligibility

واجد شرایط بودن سیستم رتبه بندی جامع اکسپرس اینتری کانادا  با استفاده از یک سیستم مبتنی بر نقطه منحصر به فرد به نام سیستم رتبه بندی جامع اکسپرس (CRS) مهاجرت به کانادا تعیین می شود.

کانادا ورود به سیستم CRS برای شناسایی مهاجران بالقوه است که احتمالا تا زمانی که در کانادا زندگی می کنند، از لحاظ اقتصادی موفق شوند.

برای انجام این کار به طور موثر، CRS اکسپرس ورودی امتیازات را برای عوامل که شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) پیدا کرده اند به مثبت با موفقیت اقتصادی آینده برای مهاجرین جدید به کانادا پیوست.

عوامل سنوات ورود به کانادا عبارتند از سن، سطح تحصیلات، شرایط تحصیلی فرانسوی یا انگلیسی و همچنین تجربه کار قبلی در کانادا.

هر فردی که نیازهای برنامه کار ماهر فدرال، کلاس تجربه کانادایی یا برنامه تجاری ماهر فدرال را برآورده می کند واجد شرایط برای ایجاد نمایه ورودی اکسپرس است. حداقل نمره برای واجد شرایط پذیرش کانتی کانادا وجود ندارد.

با این حال، فقط مهاجران احتمالی با اکسپرس ورودی به اندازه کافی برای درخواست اقامت دائم کانادا دعوت خواهند شد. برای کمک به تعیین نمره واجد شرایط بودن اکسپرس، ما فرمول جامع رتبه بندی سیستم را در زیر ارائه کرده ایم.

پس از محاسبه تعداد موارد اکسپرس ورودی که واجد شرایط هستند، می توانید این شماره را به حداقل امتیاز CRS مورد نیاز از آخرین قرعه کشی قرعه کشی کانادا منتقل کنید.

اگر امتیاز نمره اکسپرس ورودی CRS شما نزدیک یا بالاتر از حداقل مورد نیاز از آخرین قرعه کشی باشد، احتمالا یک نامزد بسیار رقابتی است. اگر نمره اکسپرس ورودی شما به طور قابل توجهی کمتر از نمره حداقل برش از تساوی قبلی باشد، اما شانس دریافت درخواست دعوت به درخواست (ITA) برای اقامت دائم در کانادا ممکن است ضعیف باشد.

سن (حداکثر ۱۱۰ امتیاز)
کاندیداهای مهاجرت کانادا که به صندوق اکسپرس ورودی بدون همسر یا شریک زندگی مشترک می رسند تا ۱۱۰ امتیاز در این معیار از سیستم رتبه بندی اکسپرس ورودی واجد شرایط می باشند. نامزدهای با همسر یا شریک زندگی مشترک دارای ۱۰۰ امتیاز می باشند. کانادا مهاجران جوان ترجیح می دهد و نامزدان آینده نگر در دهه ی ۲۰ خود بیشترین امتیاز را در این عامل واجد شرایط دریافت می کنند. مهاجران بالقوه ای که ۴۵ سال و بالاتر هستند، هیچ سناریو برای ورود به سیستم CRS برای سنشان دریافت نمی کنند.

اکسپرس ورودی سن رایانه شبکه (بدون همسر):

زیر ۱۸ سال – ۰ امتیاز
۱۸ ساله – ۹۹ امتیاز
۱۹ ساله – ۱۰۵ امتیاز
۲۰ تا ۲۹ ساله – ۱۱۰ امتیاز
۳۰ ساله – ۱۰۵ امتیاز
۳۱ سال – ۹۹ امتیاز
۳۲ سال – ۹۴ امتیاز
۳۳ ساله – ۸۸ امتیاز
۳۴ سال – ۸۳ امتیاز
۳۵ ساله – ۷۷ امتیاز
۳۶ سال – ۷۲ امتیاز
۳۷ ساله – ۶۶ امتیاز
۳۸ ساله – ۶۱ امتیاز
۳۹ ساله – ۵۵ امتیاز
۴۰ ساله – ۵۰ امتیاز
۴۱ ساله – ۳۹ امتیاز
۴۲ ساله – ۲۸ امتیاز
۴۳ ساله – ۱۷ امتیاز
۴۴ ساله – ۶ امتیاز
۴۵ سال سن – ۰ امتیاز

اکسپرس ورودی امتیاز شبکه (با همسر):

زیر ۱۸ سال – ۰ امتیاز
۱۸ ساله – ۹۰ امتیاز
۱۹ ساله – ۹۵ امتیاز
۲۰ تا ۲۹ ساله – ۱۰۰ امتیاز
۳۰ ساله – ۹۵ امتیاز
۳۱ ساله – ۹۰ امتیاز
۳۲ ساله – ۸۵ امتیاز
۳۳ ساله – ۸۰ امتیاز
۳۴ ساله – ۷۵ امتیاز
۳۵ سال – ۷۰ امتیاز
۳۶ ساله – ۶۵ امتیاز
۳۷ ساله – ۶۰ امتیاز
۳۸ ساله – ۵۵ امتیاز
۳۹ ساله – ۵۰ امتیاز
۴۰ ساله – ۴۵ امتیاز
۴۱ ساله – ۳۵ امتیاز
۴۲ ساله – ۲۵ امتیاز
۴۳ ساله – ۱۵ امتیاز
۴۴ ساله – ۵ امتیاز
۴۵ سال سن – ۰ امتیاز
سطح تحصیلات (حداکثر ۱۵۰ امتیاز)
کانادا بسیار علاقه مند به جذب مهاجران بسیار تحصیلکرده است. این واجد شرایط پذیرش کانادایی کانادا برای مهاجران احتمالی که مدارک عالی تحصیلی دارند، پاداش می دهد. مهاجران به خوبی تحصیل کرده که همسر یا شریک زندگی مشترک ندارند، می توانند به میزان ۱۵۰ امتیاز در این بخش اعطا شوند. کاندیداهای اکسپرس ورودی که مایل به مهاجرت به کانادا هستند با همسر یا همسر مشترک می توانند تا ۱۴۰ امتیاز کسب کنند. کاندیدانی که از دبیرستان فارغ التحصیل نشده اند، امتیاز صفر اکسپرس زیر این بخش را دریافت می کنند.

اکسپرس ورود آموزش امتیاز شبکه (بدون همسر):

کمتر از دبیرستان (دبیرستان) – ۰ امتیاز
دیپلم دبیرستان (فارغ التحصیلی دبیرستان) – ۳۰ امتیاز
دیپلم ۱ ساله از دانشکده، دانشگاه، دانشکده فنی و تجارت – ۹۰ امتیاز
دیپلم ۲ ساله از دانشکده، دانشگاه، دانشکده فنی و تجارت – ۹۸ امتیاز
مدرک کارشناسی یا دیپلم ۳ ساله از دانشکده، دانشکده، فنی و تجارت – ۱۲۰ امتیاز
بیش از یک درجه، گواهینامه یا دیپلم (باید برای یک برنامه ۳ ساله یا بلند مدت) – ۱۲۸ امتیاز
مدرک کارشناسی ارشد – ۱۳۵ امتیاز
درجه حرفه ای در دندانپزشکی، پزشکی، قانون، اپتومتری، داروخانه، داروهای دامپزشکی و یا کایروپراکتیک – ۱۳۵ امتیاز
دکترا (PhD) – 150 امتیاز

اکسپرس ورود آموزش امتیاز شبکه (با همسر):

کمتر از دبیرستان (دبیرستان) – ۰ امتیاز
دیپلم دبیرستان (فارغ التحصیلی دبیرستان) – ۲۸ امتیاز
دیپلم ۱ ساله از دانشکده، دانشگاه، دانشکده فنی و تجارت – ۸۴ امتیاز
دیپلم ۲ ساله از دانشکده، دانشگاه، دانشکده فنی و تجارت – ۹۱ مورد
مدرک کارشناسی یا دیپلم ۳ ساله از دانشکده، دانشکده، فنی و تجارت – ۱۱۲ امتیاز
بیش از یک درجه، گواهینامه یا دیپلم (باید برای یک برنامه ۳ ساله یا بلند مدت) – ۱۱۹ امتیاز
مدرک کارشناسی ارشد – ۱۲۶ امتیاز
درجه حرفه ای در دندانپزشکی، پزشکی، قانون، optometry، داروخانه، داروهای دامپزشکی و یا Chiropractic – 126 امتیاز
دکترا (PhD) – 140 امتیاز
مهارت زبان (حداکثر ۱۶۰ امتیاز)
هنگام تعیین واجد شرایط بودن اکسپرس، توانایی برقراری ارتباط در یکی از زبان های رسمی کانادا مهم است. مهارت انگلیسی و مهارت فرانسوی بر اساس چهار توانایی تعیین می شود: صحبت کردن، گوش دادن، خواندن و نوشتن. هر کدام از این توانایی ها تحت فرمول واجد شرایط ورود به کانال کانادا قرار می گیرد. متقاضیان اکسپرس بدون همسر یا شریک مشترک قانونی، برای هر یک از توانایی های زبان اول، به میزان ۳۴ امتیاز برای ۱۳۶ امتیاز (۳۴ × ۴) اعطا می شوند. متقاضیان با همسر می توانند به میزان ۳۲ امتیاز در هر توانایی زبان اول، برای مجموع ۱۲۸ امتیاز (۳۲ × ۴) برسند. برای هر دو نوع متقاضیان، هر کدام از این توانایی های زبان به ارزش ۲ تا ۶ امتیاز به عنوان یک زبان دوم در مجموع ۲۴ امتیاز (۶ × ۴) ارزش دارد. این بدان معنی است که با توجه به این ویژگی مجاز پذیری اکسپرس به عنوان یک مهاجر احتمالی بدون همسر، ممکن است تا ۱۶۰ امتیاز (۱۳۶ + ۲۴) اعطا شود، در حالی که نامزدها با یک شریک می توانند برای ۱۵۰ امتیاز واجد شرایط باشند.

اکسپرس مقدماتی زبان مقدماتی شبکه (بدون همسر):

CLB 1 تا ۳ – ۰ امتیاز
CLB 4 – 6 امتیاز
CLB 5 – 6 امتیاز
CLB 6 – 9 امتیاز
CLB 7 – 17 امتیاز
CLB 8 – 23 امتیاز
CLB 9 – 31 امتیاز
CLB 10 + – 34 امتیاز
مقطع مهارت زبان اکسپرس ورودی (با همسر):

CLB 1 تا ۳ – ۰ امتیاز
CLB 4 – 6 امتیاز
CLB 5 – 6 امتیاز
CLB 6 – 8 امتیاز
CLB 7 – 16 امتیاز
CLB 8 – 22 امتیاز
CLB 9 – 29 امتیاز
CLB 10 + – 32 امتیاز

مقطع مهارت زبان دوم اکسپرس ورودی شبکه:

CLB 1 تا ۳ – ۰ امتیاز
CLB 4 – 0 امتیاز
CLB 5 – 1 نقطه
CLB 6 – 1 امتیاز
CLB 7 – 3 امتیاز
CLB 8 – 3 امتیاز
CLB 9 – 6 امتیاز
CLB 10+ – 6 امتیاز

تجربه کار کانادا (حداکثر ۸۰ امتیاز)

تجربه کار قبلی در کانادا می تواند احتمال یک مهاجر جدید موفقیت در زندگی حرفه ای خود را افزایش دهد، و در نتیجه یک فاکتور مهم در هنگام محاسبه کانادا اکسپرس واجد شرایط بودن ورودی. متقاضیان را با همسر یا شریک زندگی واجد شرایط برای تا ۷۰ امتیاز برای این بخش سیستم رتبه بندی جامع، در حالی که کسانی که با هیچ همسر یا شریک زندگی واجد شرایط برای عنوان بسیاری از ۸۰ امتیاز می باشد.

اکسپرس ورود کانادا تجربه کار امتیاز شبکه (بدون همسر):

هیچکدام – ۰ امتیاز
کمتر از یک سال – ۰ امتیاز
یک سال – ۴۰ امتیاز
دو سال – ۵۳ امتیاز
سه سال – ۶۴ امتیاز
چهار سال – ۷۲ امتیاز
پنج سال یا بیشتر – ۸۰ امتیاز

اکسپرس ورود کانادا تجربه کار امتیاز شبکه (با همسر):

هیچکدام – ۰ امتیاز
کمتر از یک سال – ۰ امتیاز
یک سال – ۳۵ امتیاز
دو سال – ۴۶ امتیاز
سه سال – ۵۶ امتیاز
چهار سال – ۶۳ امتیاز
پنج سال یا بیشتر – ۷۰ امتیاز
سطح تحصیلات همسر یا شرکای مشترک (حداکثر ۱۰ امتیاز)
در بسیاری از اجزاء واجد شرایط پذیرش در کانادا، اقامت دائم بدون همسر یا شریک زندگی مشترک، واجد شرایط برای امتیاز بیشتر بود. این به این علت است که کاندیدانی که برای اقامت اکسپرس با همسر درخواست می کنند، به طور خاص برای ویژگی های همسر خود اعطا می شوند. مدارک تحصیلی همسر یکی از این عوامل اندازه گیری است و متقاضیان با همسران بسیار تحصیل را می توان به ۱۰ نقطه در زیر بخش کانادا اکسپرس ورود CRS اهدا شد.

اکسپرس ورودی تحصیلات همسر در شبکه:

کمتر از دبیرستان (دبیرستان) – ۰ امتیاز
دیپلم دبیرستان (فارغ التحصیلی مدارس متوسطه) – ۲ امتیاز
دیپلم ۱ ساله از دانشکده، دانشگاه، دانشکده فنی و تجارت – ۶ امتیاز
دیپلم ۲ ساله از دانشکده، دانشگاه، دانشکده فنی و تجارت – ۷ امتیاز
مدرک لیسانس یا دیپلم ۳ ساله از دانشکده، دانشگاه، دانشکده فنی و تجارت – ۸ امتیاز
بیش از یک درجه، گواهینامه یا دیپلم (باید برای یک برنامه ۳ ساله یا بلند مدت) – ۹ امتیاز
مدرک کارشناسی ارشد – ۱۰ امتیاز
درجه حرفه ای در دندانپزشکی، پزشکی، قانون، اپتومتری، داروخانه، داروهای دامپزشکی و یا Chiropractic medicine – 10 امتیاز
دکتری (دکتری) – ۱۰ امتیاز
مهارت زبان از همسر یا همسر مشترک (حداکثر ۲۰ امتیاز)

مهارت زبان از همسر یا همسر مشترک (حداکثر ۲۰ امتیاز)
همبستگی مثبتی بین توانایی یک مهاجر جدید برای صحبت با یکی از زبانهای رسمی کانادا و سطح آینده ی ادغام آن در جامعه کانادا وجود دارد.

از آنجایی که مهاجران احتمالی نسبت به زبان انگلیسی یا فرانسوی ارتباط برقرار می کنند و یا احتمالا با یکپارچگی و یکپارچگی با هم زندگی می کنند، روشن است که چرا زبان حرفه ای بزرگترین جزء واجد شرایط بودن اقامت در کانادا است. نامزدهای درخواست مهاجرت به کانادا با همسر یا همسر قانونی که می توانند به طور صریح خواندن، نوشتن، صحبت کردن یا گوش دادن به طور موثری در انگلیسی یا فرانسوی، حداکثر ۵ امتیاز برای هر توانایی در مجموع ۲۰ امتیاز کسب کنند.

اکسپرس ورودی امتیاز زبان سوئدی همسر:

CLB 1 تا ۳ – ۰ امتیاز
CLB 4 – 0 امتیاز
CLB 5 – 1 امتیاز
CLB 6 – 1 امتیاز
CLB 7 – 3 امتیاز
CLB 8 – 3 امتیاز
CLB 9 – 5 امتیاز
CLB 10 + – 5 امتیاز
تجربه کار کانادا از همسر یا همکار مشترک (حداکثر ۱۰ امتیاز)
تجربه کار در کانادا عامل تعیین کننده ای برای واجد شرایط بودن اکسپرس است و تجربه کاری همسر در کشور نیز کمک می کند.

اکسپرس کانادا با متقاضیان شوهر یا همسر یا همسر قانونی قانونی که تجربه کاری واجد شرایط کانادایی دارد، می تواند به عنوان ۱۰ امتیاز در این گروه CRS کسب کند.

اکسپرس ورود کانادا همسر کانادا تجربه کار امتیاز شبکه:

هیچکدام – ۰ امتیاز
کمتر از یک سال – ۰ امتیاز
یک سال – ۵ امتیاز
دو سال – ۷ امتیاز
سه سال – ۸ امتیاز
چهار سال – ۹ امتیاز
پنج سال یا بیشتر – ۱۰ امتیاز
قابلیت انتقال مهارت (حداکثر ۱۰۰ امتیاز)
نمره واجد شرایط ورود کانادا به درخواست های متقاضیان با مهارت هایی که به جامعۀ کانادا منتقل می شود می تواند در این رده به ۱۰۰ امتیاز برسد.

گزینه های گوناگونی موجود در این بخش Express Entry CRS وجود دارد که هر کدام به اندازه ۵۰ امتیاز ارزش دارند، اما عامل انتقال توانایی اکسپرس Entry در ۱۰۰ نقطه مجاز است.

جدول امتیازات تحصیل و زبان (حداکثر ۵۰ امتیاز):

مدارک تحصیلی متوسطه یا حداقل با تمام توانایی های زبان – ۰ امتیاز
اعتبار سنجی پس از یک دوره (حداقل ۱ سال) با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 7 یا بالاتر – ۱۳ امتیاز
اعتبار سنجی پس از دوره (حداقل ۱ سال) با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 9 یا بالاتر – ۲۵ امتیاز
۲+ اعتبار نامه های پس از دوره (حداقل حداقل ۳ سال) با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 7 یا بالاتر – ۲۵ امتیاز
۲+ مدرک معتبر (حداقل حداقل ۳ سال) با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 9 یا بالاتر – ۵۰ امتیاز

تحصیل و تجربه کار کانادا امتیاز شبکه (حداکثر ۵۰ امتیاز):

مدارک تحصیلی مدارس متوسطه یا کمتر با تجربه کار کانادا – ۰ امتیاز
اعتبار نامه های تکمیلی (حداقل ۱ سال) با یک سال تجربه کار کانادا – ۱۳ امتیاز
مدرک معتبر (حداقل ۱ سال) با ۲ سال یا بیشتر تجربه کار کانادا – ۲۵ امتیاز
۲+ مدرک معتبر (حداقل ۳ سال) با یک سال تجربه کار کانادا – ۲۵ امتیاز
۲+ مدرک معتبر (حداقل ۳ سال) با ۲ سال یا بیشتر تجربه کار کانادا – ۵۰ امتیاز
شبکه کاری کار خارجی و امتیازات زبان (حداکثر ۵۰ امتیاز):

بدون تجربه کار خارجی با تمام توانایی های زبان – ۰ امتیاز

بدون تجربه کار خارجی با تمام توانایی های زبان – ۰ امتیاز
۱۲ یا ۲۴ ماه تجربه کار خارجی با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 7 یا بالاتر – ۱۳ امتیاز
۱۲ یا ۲۴ ماه تجربه کار خارجی با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 9 یا بالاتر – ۲۵ امتیاز
۳۶+ ماه تجربه کار خارجی با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 7 یا بالاتر – ۲۵ امتیاز
۳۶+ ماه تجربه کار خارجی با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 9 یا بالاتر – ۵۰ امتیاز
تجارب کار خارجی و مقررات کار در کانادا (حداکثر ۵۰ امتیاز):

بدون تجربه کار خارجی با تجربه کار کانادا – ۰ امتیاز
۱۲ یا ۲۴ ماه تجربه کاری خارجی با ۱ سال تجربه کاری کانادا – ۱۳ امتیاز
۱۲ یا ۲۴ ماه تجربه کاری خارجی با ۲ سال یا بیشتر تجربه کار کانادا – ۲۵ امتیاز
۳۶+ ماه تجربه کار خارجی با ۱ سال تجربه کار کانادا – ۲۵ امتیاز
۳۶+ ماه تجربه کار خارجی با ۲ سال یا بیشتر از تجربه کار کانادا – ۵۰ امتیاز
گواهی تجارب تجارتی و امتیازات مهارت زبان (حداکثر ۵۰ امتیاز):

بدون گواهینامه واجد شرایط با تمام توانایی های زبان – ۰ امتیاز
گواهی صلاحیت در شغل تجاری با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 5 یا بالاتر – ۲۵ امتیاز
گواهی صلاحیت در شغل تجاری با تمام توانایی های زبان رسمی اول CLB 7 یا بالاتر – ۵۰ امتیاز
عوامل اضافی (حداکثر ۶۰۰ امتیاز)
نامزدهای مهاجرت به کانادا که وارد صندوق اکسپرس ورود می شوند، می توانند به میزان قابل توجهی به نمره کل CRS خود برسند، که توسط یک برنامه نامزدهای استان کانادا نامزد شده اند، دریافت پیشنهاد شغلی مندرج در شغلی یا تحصیلات تکمیلی در کانادا .

این واجد شرایط واجد شرایط اکسپرس کانادا می تواند کاندیداهای مهاجرت کانادا حداکثر ۶۰۰ امتیاز را بپردازد، بنابراین نامزدی والیتی و پیشنهاد کار شایسته یا دیپلم کانادا هرگز نمی تواند برای افزایش CRS بیش از ۶۰۰ امتیاز ترکیب شود.

نقاط دیگر عوامل شبکه:

نامزد انتخابات ریاست جمهوری کانادا (PNP) – 600 امتیاز
پیشنهاد کار اشتغال (NOC 00) – 200 امتیاز
پیشنهاد کار اشتغال (NOC A، NOC B یا هر NOC 0 دیگر) – ۵۰ امتیاز
مدارک تحصیلی مدارس متوسطه کانادایی (۱ تا ۲ سال) – ۱۵ امتیاز
مدارک تحصیلی مدارس متوسطه کانادایی (۳ ساله) – ۳۰ امتیاز
برای بدست آوردن امتیاز واجد شرایط بودن اکسپرس ورود کانادا بیش از ۶۰۰ امتیاز، نامزدها نیاز به نامزدی استانی، پیشنهاد شغلی مناسب یا تحصیل در کانادا دارند. تغییرات انجام شده در سیستم رتبه بندی اکسپرس در نوامبر ۲۰۱۶، تعداد امتیازات اختصاص یافته برای پیشنهاد های شغلی را با یک ارزیابی تاثیر مثبت در بازار کار (LMIA) کاهش داد.

پیش از این، LMIA از پیشنهادات استخدامی حمایت کرد، می توانست نامزدی را با ۶۰۰ امتیاز دیگر جایگزین کند، و تقریبا نیمی از نامزدهای اظهارنامه ورودی که ITA برای PR در سال ۲۰۱۵ دریافت می کردند، دارای یک قرارداد کارآموزی مبتنی بر LMIA بود. امتیازات برای یک مدرک تحصیلی یا گواهینامه واجد شرایط نیز در این بروز رسانی به انتقادات ارزیابی اکسپرس اضافه شده است.

در سال ۲۰۱۷ فرصت های شغلی برای مشاغلی که طبق طبقه بندی ملی شغلی (NOC) 00 در نظر گرفته می شود، اکنون ۲۰۰ امتیاز سیستم رتبه بندی جامع اکسپرس را اعطا می کند.

این مقامات مدیریتی عبارتند از: قانونگذاران (NOC 0011)، مدیران ارشد و مقامات دولتی (NOC 0012)، مدیران ارشد مالی، ارتباطات و سایر خدمات کسب و کار (NOC 0013)، مدیران ارشد بهداشت، آموزش و پرورش، خدمات اجتماعی و اجتماعی و سازمان های عضو (NOC 0014)، مدیران ارشد در تجارت، پخش و سایر خدمات (NOC 0015)، و مدیران ارشد در ساخت و ساز، حمل و نقل، تولید و خدمات (NOC 0016). نوع مهارت های دیگر ۰ شغل، همراه نوع مهارت مشاغل حرفه ای و نوع مهارت B مشاغل فنی و حرفه ای در حال حاضر ۵۰ امتیاز کانادایی اکسپرس ورودی را واگذار می کنند.

طبق مقررات جدید اکسپرس ورود، تمام کارهای مقدماتی دیگر نیازی به LMIA مثبت ندارند. اتباع خارجی که در کانادا برای حداقل یک سال کار می کنند، در حال حاضر مجوز کار معاف از LMIA ویژه کارفرما اکنون می توانند واجد شرایط برای پیشنهاد شغلی در سیستم CRS اکسپرس باشند. مشارکتکنندگان تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA)، شرکت کنندگان Mobilité شرکتهای فرانکفوفن و شرکتهای درون شرکتی، نمونه هایی از مجوزهای مجوز کار معاف از LMIA هستند که میتوانند با ارائه پیشنهاد شغل شغلی توسط کارفرمای کنونی خود، نمرات اکسپرس را بدست آورند. حق الزحمه اضافی برای ورود به اکسپرس نیز ممکن است برای افرادی که دارای مجوز کار کانادا هستند صادر شده توسط یک استان یا قلمرو یا به عنوان “سود قابل توجهی برای کانادا”.

قوانین واجد شرایط پذیرش اکسپرس در حال حاضر تنها نیاز به پیشنهاد استخدامی برای حداقل یک سال از روزی که فرد به یک اقامت دائم کانادا تبدیل می شود.

PNP بریتیش کلمبیا، آلبرتا PNP و انتاریو PNP سه برنامه محبوب نامزدان استانی در این کشور هستند. اگر علاقه مند هستید

PNP بریتیش کلمبیا، آلبرتا PNP و انتاریو PNP سه برنامه محبوب نامزدان استانی در این کشور هستند. اگر شما علاقه مند به نامزدی استانی هستید، برنامه های PNP کانادا را می توانید به طور مستقیم یا از طریق سیستم ورود اکسپرس آنلاین تماس بگیرید.

برای اقامت در تاریخ اکسپرس ورود ۲۰۱۷ تغییراتی که می تواند واجد شرایط بودن شما برای دریافت ITA باشد، لطفا به طور مرتب به این صفحه برگردید.

سوالات درمورد واجد شرایط بودن ورود کانادا به کانادا؟ با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *