مجوز کار برای همسر در کانادا  Spouse Work Permit Services Surrey
۲۰ آذر

مجوز کار برای همسر در کانادا Spouse Work Permit Services Surrey

مجوز کار برای همسر در کانادا Spouse Work Permit Services Surrey

کانادا خانه ای است برای برخی از دانشگاه ها و کالج های بسیار معتبر که دانش آموزان را از سراسر جهان جذب می کنند. کانادا سالانه هزاران دانش آموز را برای پیروی از رویای خود ترغیب می کند و تمام دانشجویان بین المللی در کانادا، مزایای کامل تحصیل در کشور مانند فرصت های شغلی، امکان اقامت دائم و همچنین شهروندی ممکن را تجربه می کنند.مجوز کار برای همسر در کانادا Spouse Work Permit Services Surrey یکی از این روشها برای مهاجرت به کانادا است.

با این حال، مشاهده می شود که دانش آموزان متاهل قادر به تمرکز بیشتر در مطالعات خود هستند در حالی که همسرشان با آنها است. بنابراین، تمرکز اصلی دولت کانادا همواره پیوند خانواده ها بوده است.

از این رو، برنامه آزمایشی مجوز کار اجباری همسر، که در ۲۱ دسمبر سال ۲۰۱۷ میلادی منقضی شده بود، توسط دولت لیبرال به ریاست جاستین ترودوو تا ۳۱ ژانویه ۲۰۱۹ تمدید شد. برنامه آزمایشی مجوز کار همسر اجازه می دهد تا همسران و شرکای حقوقی برگزاری مجوز کار برای کار در کانادا.

مزایای استفاده از مجوز کار همسر

همسر ملی گرایان خارجی که در یک برنامه تحصیلی تمام وقت یک ساله در یک دانشگاه یا دانشکده شناخته شده ثبت نام می کنند می توانند برای ویزا مجوز کار برای همسر درخواست کنند. مزایای متعددی وجود دارد که همسر شما می تواند پس از اینکه ویزای کار مجرد کار خود را در کانادا انجام می دهد،

همسر شما می تواند تمام وقت کار کند در حالی که او در کانادا است.
برای به دست آوردن ویزای کار مجرد کار همسر، نیازی نیست که برای آیلتس به عنوان یک آزمون مهارت زبان شناخته شود.
شما می توانید با همسر خود در کانادا باقی بمانید تا اجازه شما معتبر باشد.
در صورت درخواست، اگر همسر شما در حال حاضر در کانادا در یک وضعیت ویزا معتبر باشد، نیازی به LMIA (ارزیابی تاثیرات بازار کار) یا پیشنهاد شغل در زمان درخواست نیست.
شما حتی می توانید اقامت خود را با همسر خود در کانادا گسترش دهید و اعتبار ویزای خود را افزایش دهید.
آیا واجد شرایط برای اجازه کار همسر هستید؟
قبل از شروع فرآیند درخواست، تعیین اینکه آیا همسر شما واجد شرایط است یا نه، مهم است. همسر یا شریک زندگی مشترک شما ممکن است برای اجازه کار درخواست بدهید اگر:

شما یک دانش آموز تمام وقت هستید
شما مجوز مطالعه معتبر دارید یا
مجوز کاری معتبر دارید
روند درخواست مجوز کار همسر
شما می توانید با درخواست پروسه کار زناشویی از:

خارج از کانادا؛
پس از ورود به کانادا؛ یا
در کانادا
اگر همسرتان وارد کانادا به عنوان یک مهمان و در حال حاضر مایل به درخواست اجازه کار برای همسر باشد، از فرآیند ذیل زیر استفاده کنید:

از صفحه درخواست آنلاین وب سایت مهاجرت کانادا دیدن کنید.
به سرعت تکمیل کنید که واجد شرایط بودن برای اعمالتان باشد
کد مرجع شخصی شما در انتهای پرسشنامه ایجاد خواهد شد.
وارد حساب MyCIC شوید.
فرم فرم درخواست ارائه شده را تکمیل کرده و آن را روی دسکتاپ خود برای مرحله آپلود ذخیره کنید.
در حال حاضر اسناد مورد نیاز را به روش زیر بارگیری کنید:
IMM5710form ذخیره شده خود را به برنامه خود ارسال کنید.
گذرنامه خود را بارگذاری کنید تا اطمینان حاصل کنید همه صفحات مهر و موم شده پاسپورت شما شامل می شوند.
اگر شما مجبور به انجام معاینه پزشکی به عنوان بخشی از درخواست مجوز کار خود هستید، اثبات این (به عنوان مثال رسید) را در قسمت اسناد اضافی آپلود کنید.
هزینه های مورد نیاز را پرداخت کنید و درخواست کامل را ارسال کنید.
زمان پردازش بر حسب حجم و زمان سال متفاوت است. صبر کنید تا اطلاعیه تأییدیه مجوز کار آنلاین (Letter of Introduction) را دریافت کنید.

در فرایند مهاجرت ما مجهز به تیم کارآمد و با تجربه تر برای  ویزا کانادا هستیم که از طریق پرونده درخواست شما به شما کمک می کند و از شما حمایت می کند. تیم ما از مشاوران مهاجرت متخصص، دارای دانش عمیق و تجربه بسیار زیاد در برخورد با موارد ویزای همسر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *