نحوه درخواست اجازه تحصیل در کانادا برای مهاجرت به کانادا
۱ آذر

نحوه درخواست اجازه تحصیل در کانادا برای مهاجرت به کانادا

آیا شما یک دانشجوی بین المللی هستید که امیدوار است تا تحصیلات خود را در کانادا ادامه دهد؟ پس از اینکه شما در خارج از کشور هستید، باید بدانید که چگونه برای پذیرش تحصیلی در کانادا و مهاجرت به کانادا درخواست دهید.در این مقاله ما نحوه درخواست اجازه تحصیل در کانادا برای مهاجرت به کانادا را به تفصیل برای شما شرح می دهیم.

علاوه بر این واقعیت که کانادا به طور کلی جایگاه مقرون به صرفه تر برای تحصیل در خارج از کشورهای دیگر مانند نیوزیلند، ایالات متحده آمریکا و استرالیا است، دلیل دیگری برای این است که مردم می خواهند در اینجا مطالعه کنند – اقامت دائم.

با مطالعه در کانادا به عنوان یک دانشجوی بین المللی، شانس بیشتری برای تبدیل شدن به یک اقامت دائم و بعدا یک شهروند کانادا دارید.و میتوانید رویاس مهاجرت به کانادا را عملی کنید.

نحوه درخواست اجازه تحصیل در کانادا برای مهاجرت به کانادا

برنامه هایی مانند CEC (تجربه کلاس کانادایی)، راه خوبی برای تبدیل شدن به یک ساکن کانادا هستند. داشتن تجربه کار کانادا نیز می تواند به شما برای موفقیت در این برنامه کمک کند.

اقدامات قبل از درخواست تحصیل در کانادا

در اینجا لیستی از اسنادی است که باید قبل از آغاز پروسه درخواست، جمع آوری کنید.

اگر شما یک فرد هستید، باید به یک بیانیه نگهبان بدهید؛
اگر به موسسه ای در کبک مراجعه کنید، باید گواهینامه پذیرش Quebec را ارائه دهید؛ یا
نامه ای از توضیح
نحوه درخواست اجازه تحصیل در کانادا

سند مالی پشتیبانی؛
یک فرم حقوقی شناسایی؛
یک نامه پذیرش از یک دانشگاه معتبر؛
لطفا توجه داشته باشید که ممکن است لازم باشد موارد زیر را نیز ارائه دهید:
اگر شما یک فرد هستید، باید به یک بیانیه نگهبان بدهید؛
اگر به موسسه ای در کبک مراجعه کنید، باید گواهینامه پذیرش Quebec را ارائه دهید؛ یا
نامه ای برای توضیح روند کار.

نحوه دریافت نامه پذیرش از دانشگاههای کانادا

برای دریافت یک نامه پذیرش، ابتدا باید با استفاده از این پنج مرحله به دانشگاه های کانادا مراجعه کنید.

فقط در دوره ثبت نام پاییز و یا دوره ثبت نام بهار، اطمینان حاصل کنید که اکثر دانشگاه ها مجوز مهلت پذیرش را تعیین کرده اند.

هنگامی که شما یک نامه پذیرش دریافت می کنید، باید نسخه اصلی خود را برای اجازه تحصیلی خود درج کنید. این باید شامل هزینه آموزش و پرورش شما در دانشگاه، زمانی که دوره خود را با تاریخ ثبت نام خود شروع می شود و رئیس نامه دانشگاه است.

شما می توانید فرم پذیرش نامه خود را در زیر وارد کنید، زمانی که آمادگی مرحله بعدی را دارید.

نحوه درخواست اجازه تحصیل در کانادا

گواهی حقوقی هویت جهت درخواست اجازه تحصیل در کانادا

اگر با خانواده تان به کانادا مهاجرت کنید، باید برای همه شما گواهی قانونی هویتی داشته باشید.

هنگامی که برای اجازه تحصیل درخواست می کنید اطمینان حاصل کنید که موارد زیر را داشته باشید:

یک گذرنامه معتبر که در طول فرآیند درخواست منقضی نخواهد شد
دو عکس اندازه پاسپورت (۳۵ تا ۴۵ میلیمتر) برای هر شخصی که با شما مهاجرت می کند با زیر نوشته شده در پشت:
نام شخص؛ و
تاریخ تولد آنها
آیا شما پول کافی دارید؟
هنگامی که شما در کانادا تحصیل می کنید باید ثابت کنید که پول کافی برای زندگی دارید و از خودتان حمایت می کنید.

چند راه وجود دارد که می توانید این را نشان دهید. تو می توانی:

ارائه مدارک وام از بانک برای مطالعات شما؛
پرداخت هزینه های تحصیلی و مسکن خود را به دانشگاه ها بدهید؛
برای چهار ماه گذشته یک نسخه از حساب بانکی خود را ارسال کنید؛ و
در صورتی که مطالعات شما حمایت می شود، در یک نامه رسمی شرکت کنید
اسناد اضافی شما ممکن است نیاز دارید
دانشگاه نامه نامه دانشگاه

اگر به هر دلیلی به اسناد اضافی دست بزنید، اینجا کمی درباره آنها و نحوه درخواست آنها است.

نامه ای از توضیحات یک سند است که برای کمک به افسر ویزا کانادا مورد قبول شما قرار می گیرد. این نامه به طور معمول شامل مواردی چون این که چرا شما میخواهید اینجا مطالعه کنید و به طور کامل درک کنید به معنی داشتن یک دانشجوی بین المللی در کانادا است.

اگر شما قصد تحصیل در استان فرانسوی استان کبک را دارید، باید گواهینامه بین المللی Québec یا CAQ را دریافت کنید. شما می توانید اطلاعاتی در مورد چگونگی درخواست CAQ از دانشگاه خود دریافت کنید.

اگر قبلا برای CAQ خود درخواست کرده اید می توانید درخواست تحصیلی خود را در کبک درخواست دهید. فقط به یاد داشته باشید که به ماموریت وزارت مهاجرت نیاز دارید.

اگر شما زیر ۲۲ سال سن دارید، شما بعنوان جزئی در کانادا در نظر گرفته شده اید، بنابراین اگر شما قصد تحصیل در کشور دارید، به یک فرم اعلامیه نگهداری که IMM 5646E نیز نیاز دارد، نیاز دارید.

اسناد شما باید توسط متخصصین مورد تایید ترجمه شوند، اگر آنها در فرانسه یا انگلیسی نیستند. این اسناد ترجمه شده باید باشد:

با یک مدارک تحصیلی از مترجم که همراه با اسناد اصلی است تکمیل کنید و
یک کپی گواهی اسناد خود داشته باشید
بیومتریک چیز دیگری است که ممکن است برای درخواست آن لازم باشد. اگر هنوز نمیدانید Biometrics چیست، آنها یک روش آسان برای کمک به هویت آنلاین هستند. این سیستم با استفاده از تشخیص چهره و اثر انگشت برای کمک به یافتن کسانی که در داخل و خارج از کانادا هستند، استفاده می شود.

شما باید تست های زبان پذیرفته شده را انجام دهید، اگر شما یک بلندگو زبان اول در زبان انگلیسی یا فرانسوی نیستید.

شروع درخواست درخواست تحصیل شما

پس از جمع آوری تمام اسناد لازم، می توانید روند را شروع کنید. بعد از آن شما باید یک فرم به نام IMM1294 را پر کنید.

لطفا توجه داشته باشید که این سند فقط در صورت درخواست از خارج از کانادا مورد نیاز است!

پس از ارسال درخواست تکمیل شده، یک ایمیل از دولت کانادا از هر یک از آدرسهای ایمیل زیر دریافت خواهید کرد:

@ cic.gc.ca؛
@ international.gc.ca؛ یا
@ canada.ca

 هزینه ویزای تحصیلی کانادا

هزینه برنامه برای این فرآیند می تواند حدود ۱۵۰۰ دلار CAD باشد. اگر شما نیازمند بیومتریک هستید، تقریبا ۸۵ دلار به ازای هر نفر هزینه می شود.

این پرداخت ها را می توان از طریق اعتبار یا کارت اعتباری معتبر انجام داد.

نحوه درخواست اجازه تحصیل در کانادا

پس از اتمام تمام مراحل فوق، می توانید درخواست خود را به دست آورید. شما باید درخواست خود را به مرکز درخواست ویزا یا VAC ارسال کنید.

لطفا توجه داشته باشید که VAC به طور مستقیم با دولت کانادا ارتباط ندارد. آیا برنامه تحصیلی شما موفقیت آمیز است یا خیر، بستگی به IRCC دارد.

دریافت برنامه خود را آغاز کنید!

آیا به درخواست کمک تحصیلی خود نیاز دارید؟ ما از اینکه به شما کمک می کنیم خوشحالیم. فقط با ما ثبت نام کنید تا نحوه درخواست تحصیل در کانادا را درخواست کنید. ما مسیر مناسب برای شما برای راهیابی به کانادا را  پیدا خواهیم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *