اقامت کانادا از طریق فرزند
۳۱ شهریور

اقامت کانادا از طریق فرزند

اقامت کانادا از طریق فرزنداقامت کانادا از طریق فرزند

با وجود ویزا دانش آموزی ( ویزا تحصیلی ) دولت کانادا همواره با آغوش باز از دانشجویان و دانش آموزان بین المللی که توانایی پرداخت شهریه تحصیلی خود را دارند استقبال کرده و آرزوی ایشان که اخذ اقامت دائم است را محقق ساخته است.

این موقعیت فرصتی شده تا والدین از طریق ثبت نام فرزندشان در مدارس اقامت کانادا از طریق فرزند را برای خود اخذ نمایند.

در حال حاضر یکی از دروازه های ورود به کانادا، ورود از راه تحصیل است که در ادامه روند اخذ اقامت دایم از طریق ویزای دانش آموزی فرزند را برای شما توضیح خواهم داد.

جهت مشاوره با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

شرایط اقامت کانادا از طریق فرزند زیر ۱۸ سال

مهاجرت به کانادا از طریق فرزند

برای اقدام از این طریق نیاز است موارد ذیل را دارا باشید:

  1. متاهل باشید
  2. فرزند بین ۶ تا ۱۸ سال داشته باشد (جهت ثبت نام در مدارس کانادا)
  3. نیازی به نمره زبان ندارید
  4. یکی از والدین بعنوان مراقب و سرپرست حاضر به عزیمت به کانادا همراه با فرزند خود باشد
  5. داشتن ۵۰ هزار دلار کانادا که شامل هزینه زندگی و تحصیل در سال اول ورود شما به کانادا

جهت مشاوره  با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

در این برنامه کودک شما از طریق ویزای تحصیلی و شما با ویزای سرپرست (گاردین) بهمراه فرزندتان به کانادا خواهید رفت.

تبدیل ویزای گاردین والدین به ویزای دانشجویی

پس از ورود برای اینکه هزینه تحصیل فرزندتان رایگان شود، در زمانی که شما به عنوان گاردین فرزندتان در کانادا حضور دارید، با داشتن شرایط تحصیل در مقاطع دانشگاهی (نمره بالای ۶ آیلتس) می توانید از امتیاز دانشجو بودنتان استفاده کنید.

جهت مشاوره  با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

امتیاز دانشجویان بین المللی در کانادا

۱-رایگان شدن تحصیل فرزند در مدارس دولتی:

در صورتی که می خواهید هزینه مدرسه فرزندتان رایگان شود باید خودتان (که به عنوان قیم وارد شده اید) دانشجوی بین المللی شوید به این معنی که باید در یک مقطع تحصیلی در صورت داشتن شرایط تحصیلی در دانشگاه شرکت کنید.

سپس با توجه به این ماده قانونی که در هزینه های فرزندانتان در مدرسه رایگان خواهد شد، که بسته به استان این قانون متفاوت خواهد بود.

ویزای دانش آموزی

جهت مشاوره  با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

۲-داشتن اجازه کار دانشجو (در صورتی که در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل شوید اجازه کار پاره وقت خواهید داشت).

۳-همسر شما می تواند به کانادا بیاید و اجازه کار تمام وقت اخذ نماید.

فرصت اخذ اقامت دائم

در کانادا دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیلیشان، اجازه خواهند داشت که تا به تعداد سال های تحصیلشان در کشور کانادا کار کنند.

( حداکثر تا ۳ سال ویزای Work Permit )  و همین سابقه ی اخذ مدرک دانشگاهی و سابقه کار در کانادا شما را به اخذ اقامت دائم کانادا خواهد رساند.

جهت مشاوره با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *