ارزان ترین و آسان ترین راه های مهاجرت به کانادا
۱ مهر

ارزان ترین و آسان ترین راه های مهاجرت به کانادا

در میان روش های مختلف مهاجرت به کانادا ، برخی از آسان و ارزان ترین راه ها برای شما برگزیده ایم تا در ادامه با آن ها آشنا شویم.

۱- ویزای گردشگران | VISITOR VISA

اگر نهایتا قصدتان این است که در کانادا، در حیطه ی کاری خود فعالیت کنید و می دانید که با جستجو در این کشور حتما می توانید جایی را در چرخه ی اقتصادیش دست و پا کنید.

می توانید به عنوان یک بازدیدکننده یا گردشگر با ویزای ویزیتور وارد کانادا شوید و با کارفرمایان بالقوه ی حیطه ی کاریتان ارتباط برقرار کنید.

باید توجه داشته باشید افرادی که به منظور گردش و تفریح و با ویزای گردشگری وارد کانادا می شوند اجازه ی کار کردن در این کشور را ندارند، بنابراین افسران مرزی کانادا اجازه ی همراه داشتن هیچ گونه مدارک تحصیلی را به شما نخواهند داد، مگر این که بتوانید آن ها را قانع کنید که به جستجوی کار نیستید.

البته سعی نکنید دروغ بگویید چون دروغ کار شما را دشوارتر می کند و حتما راز شما برملا می شود، اما اگر به دلایل دیگر به کانادا سفر می کنید، می توانید در آن جا به دنبال کار بگردید و به عبارت خودمانی‌تر چند آشنا در حوزه ی کاریتان پیدا کنید و قول کار بگیرید و زمانی که به وطنتان بازگشتید از طریق قانونی اقدام به درخواست کار در محل مورد نظر و سپس مهاجرت نمایید.

جهت مشاوره  با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

الزامات و شرایط اخذ شهروندی کانادا
الزامات و شرایط اخذ شهروندی کانادا

۲- مجوز تحصیلی

اگر شما و یا پدر و مادرتان استطاعت مالی دارید و می توانید هزینه ی تحصیلی در یک دانشگاه و یا کالج را بپردازید بهترین راه برای مهاجرت شما استفاده از مجوز ورود تحصیلی به کاناداست.

این کشور از نظر آموزش و پرورش در سطح بالایی قرار دارد و چند دانشگاه آن در دنیا بهترین هستند. شما می توانید از طریق این لینک فهرستی از تمامی دانشگاه های کانادا داشته باشید و با دیدن این لینک هم می توانید با کالج های کانادا  آشنا شوید.

بهترین و شیرین ترین خبر درباره ی مهاجرت با مجوز تحصیلی این است که دانشگاه های آموزش عالی در کانادا پس از فارغ التحصیلی دانشجویانشان به آن ها اقامت دائم خواهند داد، اما پیش از انتخاب دانشگاه درباره ی این که شرایط اقامت دائم و میزان زمانی که طول می کشد تا به شما اقامت دائم بدهند حتما تحقیق و بررسی کنید.

اغلب دانشجویان پس از فارغ التحصیلی پیشنهادات کار خوبی دریافت می کنند که از آن روش هم می توانید اقامت بگیرید.

اما نکته ی مهم این است که در حین تحصیل هر قدر هم که تلاش کنید پس از فارغ التحصیلی یک مهاجر بدون سابقه ی کاری محسوب می شوید پس سعی کنید در دوران تحصیل بهترین دانشجو باشید و یا در حال تحصیل کار پیدا کنید.

جهت مشاوره با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

۳- پرستار در منزل | LIVE-IN CAREGIVER

پرستار در منزل شوید. یکی از آسان ترین روش های مهاجرت به کانادا برای کسانی که در هیچ حرفه یا هنری مهارت ندارند پرستار منزل شدن است.

برای این کار تنها مدرک فارغ التحصیلی از دبیرستان و یا ۶ ماه آموزش و یا یک سال تجربه ی پرستاری کافی ایست تا به شما اجازه ی کار به عنوان پرستار منزل در کانادا داده شود.

موسسات متعددی برای آشنا کردن کارفرمایان با پرستاران خانگی و خارجی بالقوه وجود دارد که با کمی تلاش می توان با آن ها ارتباط بر قرار نمودند.

درحقیقت مهاجرت از این طریق نسبت به شغل های دیگر بسیار آسان تر می باشد. نگران نباشید کانادا در حال حاضر کاملا برای پذیرفتن چنین مهاجرانی آماده است و برنامه ریزی دقیقی دارد.

جهت مشاوره  با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

 

مهاجرت به کانادا

۴- تجربه جهانی

این مورد متاسفانه در رابطه با ایرانیان صدق نمی کند اما به عنوان یکی از آسان ترین و ارزان ترین روش های مهاجرت به کانادا در دنیا شناخته شده است به همین علت در لیست ما جای دارد.

در کانادا طرحی وجود دارد که جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال ( برخی کشورها تا ۲۹ سال) می توانند در کانادا اقامت بگیرند، به شرطی که در دانشگاه های سطح پایین تر به تحصیل بپردازند و به کار نیمه وقت بخصوص به کار کردن در زمان تعطیلات رسمی بپردازند تا زمانی که بتوانند شغل خوبی برای خودشان پیدا کنند.

مناطقی که شامل این قانون می شوند به این شرح هستند: استرالیا، دانمارک، ژاپن، نروژ، تایوان، اتریش، استونی، کره جنوبی، لهستان، اکراین، بلژیک فرانسه، لتونی، اسلواکی، شیلی، آلمان، لیتوانی، اسلوونی، کرواسی، ایرلند، هلند، سوئیس، کاستاریکا، هنگ کنگ، مکزیک، اسپانیا، کرواسی، سوئد، جمهوری چک، ایتالیا، و نیوزیلند.

افراد علاقمند که شامل این قانون می شوند می توانند با تلاش، مهارت کسب کنند و به نیروی کار ماهر مورد قبول کانادا تبدیل شوند. به دلیل عدم وجود ایران در این مورد از توضیح بیشتر خودداری می کنیم.

۵- حمایت همسر

لازم نیست این راز را بلند به زبان بیاورید اما داشتن یک همسر یا شریک زندگی در کانادا از آسان ترین و ارزان ترین روش های مهاجرت به این کشور می باشد.

البته بسیاری این روش را کشف کرده اند و به همین علت شمار ازدواج های دروغین و به علت مهاجرت و پناهنده شدن به کانادا رو به افزایش است. این نوع ازدواج ها به ازدواج های تقلبی معروف هستند.

دولت کانادا تعابیری را در پیش گرفته تا جلوی این ازدواج های دروغین را بگیرد و مطمئن شود که دو نفر واقعا قصد زندگی با هم را دارند، برای مثال پس از دو سال به همسر خارجی اقامت می دهند و مطمئن می شوند که آن دو در طی این دو سال با هم زندگی می کرده اند.

توجه داشته باشید که فردی که در کشور مقصد مقیم است باید ثابت کند که طی این زمان حامی مالی و جنسی فرد مقابل است و او را در معضلاتی ممکن است در داخل یا خارج از کشور برایش پیش آید یاری می کند، بنابراین اگر قصدتان از ازدواج واقعی است از این راه اقدام کنید زیرا این روش آن قدر تبصره دارد که ازدواج های دورغین نهایتا رسوا می شوند.

کانادا

۶- اجازه کار با پیشنهاد کار

اگر قصد کار با مهارت فعلیتان را داشته باشید باید یک کارفرما را در کانادا متقاعد کنید که شما را استخدام کند که تقریبا هیچ کسی این کار را برای فردی خارجی انجام نمی دهد و همین فرآیند ساده ی کار پیدا کردن را بسیار سخت و پیچیده می کند.

اگر فردی را پیدا کنید که تصمیم بگیرد شما را استخدام کند باید بخش منابع انسانی را متقاعد کند که شما بیشتر از فردی کانادایی توانایی آن موقعیت کاری را دارید که آن هم مشکلی افزون بر دیگر مشکل هاست.

در این روند کاری اگر موفق شوید می توانید اقامت کانادا را دریافت کنید، اگر خوش شانس باشید شاید هم سریع و آسان این روند برایتان سپری شود و هزینه ی زیادی هم نداشته باشد.

البته پیشنهاد می کنیم اگر کسی را در کانادا می شناسید از او کمک بگیرید تا روند پیدا کردن کار و استخدام شدن و در نهایت کسب اقامت برایتان آسان تر شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با چگونگی برقراری ارتباط با کارفرمایان و معیار و ملاک های استخدام کارفرمایان روی لینک رو به رو کلیک نمایید: لینک

جهت مشاوره با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

کار کانادا

۷- موافقت نامه های تجاری | TRADE AGREEMENTS

این مورد هم متاسفانه شامل ایرانیان نمی شود اما شاید بتواند به ایرانی های مقیم برخی کشورهای دیگر که قصد مهاجرت به کانادا را دارند کمک کند.

علاوه بر توافق نامه ی نفتا (NAFTA) که بسیار مشهور شد، تبصره های دیگری برای تجار خاص وجود دارد که بتوانند به آسانی در کانادا ساکن شوند.

اما چگونه؟

اگر شما مقیم یکی از کشورهایی که در زیر معرفی می کنیم باشید و در یک شرکت که یا خوش نام و معتبر باشد و یا با کانادا مراودات تجاری دارد مشغول به کار باشید به راحتی و بدون پرداخت هزینه می توانید از کانادا اقامت دائم بگیرید. این کشورها به شرح زیر هستند:

شیلی، اردن، پرو، کلمبیا، لیختن اشتاین، سوئیس، کاستاریکا، مکزیک، ایالت متحده آمریکا، ایسلند، نروژ، اسرائیل.

این موافقت نامه در واقع به کارکنان شرکت های دارای مراودات با کانادا و یا موسسات معتبر اجازه می دهد به کانادا مهاجرت کنند و یا به عبارتی دیگر اگر بخواهند به کانادا بروند و شرکتشان را به آن جا انتقال دهند و یا برای ماموریت در کانادا اقامت کنند، اسکان دائم می دهد.

به دلیل نبود ایران در این لیست از توضیح بیشتر در رابطه با این مورد خودداری می کنیم.

کانادا

۸- حامی مالی

تقریبا همه ی مواردی که تا اینجا ذکر کردیم نیاز به مهارت خاص یا پول زیادی دارند اما افرادی هم هستند که هیچ مهارت خاصی ندارند .

اما به طور قطع تصمیم دارند که به کانادا مهاجرت نمایند این افراد باید بدانند که تنها راه موفقیت آن ها پیدا کردن یک حامی است برای مثال اگر در رده ی سنی دبیرستان هستید باید در دبیرستان هایی پذیرش بگیرید که از نظر مالی دانش آموزانشان را حمایت می کنند یا در دانشگاه ها بورسیه شوید یا فردی را بیابید که هزینه های شما را تقبل کند در غیر این صورت بدون داشتن مهارت و بوجه ی کافی امکان مهاجرت نخواهید داشت.

کانادا

سخن آخر

پیشنهاد می کنیم پیش از مهاجرت به کانادا از هر روشی که اقدام می نمایید همه ی جوانب را بسنجید برای مثال، عدم پیدا کردن کار، نپسندیدن محیط اجتماعی، زندگی به دور از وطن برای همیشه، شرایط کار و تحصیلی دشوار و هزاران مورد دیگر. کانادا در سال جاری حداکثر ۳۲۰،۰۰۰ نفر مهاجر می پذیرد.

همه ساله شرایط و قوانین مهاجرت به کشورها تغییر می کند و ممکن است روشی برای یک نفر عالی و برای دیگری به مرور زمان نا مناسب باشد.

جهت مشاوره  با ماتماس بگیرید.۰۲۱۲۶۱۱۶۶۹۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *