شرایط اخذ ویزاي اقامت موقت کانادا
۲۲ مهر

شرایط اخذ ویزاي اقامت موقت کانادا

شرایط اخذ ویزاي اقامت موقت کانادا

بسیاری از افراد در نقاط مختلف دنیا هستند که اشتیاق زیادی به سفر و بازدید از عجایب و مناطق بکر طبیعی در تمام نقاط جهان را دارند. کانادا یکی از بهترین کشورها برای سفر و بازدید از عجایب دیدنی و طبیعت خارق العاده و تحسین آمیز می باشد.برای سفر به کانادا به عنوان یک توریست نیاز به اخذ ویزای توریستی کانادا ( ویزاي اقامت موقت کانادا ) دارید.

اگر قصد سفر به کانادا براي دیدار از اقوام و دوستان، یا براي گردشگري دارید، باید از سفارت کانادا در کشور محل اقامت خود ویزاي مولتی پل  (ویزاي اقامت موقت )بگیرید.

ویزاي اقامت موقت کانادا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزاي اقامت موقت (ویزاي ویزیتور یا توریستی)کانادا عبارتند از:

  1.  داشتن گذرنامه معتبرو اصل آن با داشتن حداقل شش ماه اعتبار؛به اضافه کلیه پاسپورت های قدیمی
  2. ترجمه شناسنامه و سند ازدواج اگر همسرتان همراه شمادر سفر باشد.
  3. گواهی لشتغال به تحصیل فرزندان در صورت همراهی در سفر
  4. تهیه و ترجمه رزومه و اسناد ملکی و اسناد اتومبیل
  5. ارایه و ترجمه مدارک شغلی معتبر در صنف های مختلف
  6. ارایه و ترجمه مدارک مالی دال بر داشتن تمکن مالی مکفی از جمله گردش حساب بانکی ؛اوراق بهادار و…
  7.  برخورداري از سلامت جسمی
  8. ارایه دعوت نامه در صورت امکان که شامل مشخصات متقاضی و نسبت و دلایل سفر توضیح داده شده باشد.(Notary Public) دعوتنامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت Canadian Birth /Canadian Citizenship Card)رسیده باشد.
  9. زمانی که متقاضی دعوتنامه نداشته باشد ، تهیه و ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشتبرای سفر به کانادا الزامیست
  10.  داشتن منابع مالی کافی براي هزینه هایتان در طول مدت اقامت در کانادا
  11. اداره مهاجرت کانادا باید قانع شود که شما در پایان سفرتان قصد برگشت به کشور خود را دارید.

داشتن پایبندي کافی (مانند شغل دائمی، املاك،خانواده، و غیره در کشورتان که از نظر اداره مهاجرت کانادا، انگیزه کافی براي برگشت شما از کانادا فراهم کند، لازم است.

۵٫ داشتن ویزای شینگن اروپا

۶٫داشتن سفرهای متعدد به اروپا و کشورهای مجاور(تراول هیستوری قوی)

در طول بررسی درخواست براي ویزا، ممکن است که براي مصاحبه به سفارت کانادا دعوت شوید.

بررسی درخواست ویزاي توریستی کانادا  زمان زیادي می برد.زمان رسیدگی به این نوع درخواست در سفارت کانادا در تهران هم اکنون در حدود سه ماه است.

  • انواع ویزا براي ورود به کانادا عبارتند از:
  • ویزای توریستی (visitor visas)
  • ویزای کار(work visas)
  • ویزای مهاجرتی (permanent Residency visas)
  •  ویزاي تحصیلی یا ویزاي دانشجویی  (Visas Student)

برای کسب اطلاعات و مشاوره رایگان با ما در تماس باشید.۰۲۱-۲۶۱۱۶۶۹۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *